#VsichkoTok – 2 нови зарядни станции в Южна България от eCars

Блог

В този блог: Две eCars зареждачки в Сандански за Деня на Съединението.

5-звездният Парк Хотел Пирин в Сандански вече разполага с две eCars зарядни станции АЯ. Но ще има и продължение...

Всяко ново пинче във ВсичкоТок означава още една зелена точка за мрежата за зареждане на електромобили в България. Точно в Деня на Съединението имахме удоволствието да съединим две нови зареждачки с българската електрическа мрежа и да улесним с още мъничко използването на електро коли в България.

Поздравления за екипа на Пирин Парк Хотел в Сандански, който направи значимата крачка да предложи на своите клиенти зареждане на електромобили. Мястото за зареждане на хотела е истински зелен и мощността е стабилна – 2 х 22 кВт - предостатъчно за всякакви гости с електро коли. А и две зареждачки си е друго, да може човек да разчита!

Ако ни позволите, ще помогнем и на вашия хотел или търговски обект да добави стойност за своите клиенти чрез предоставяне на зареждане за електромобили.

Вижте в нашия онлайн магазин eCarsкак да купите зарядна станция АЯ. Предлагаме и професионален монтаж, тест и активация. Поддръжката я свързваме с отговорност и ангажимент. Предлагаме и още много е-мобилни решения, но нека си говорим за тях на място.

След като се понарекламирахе едно хубаво, добавяме, че двете зарядни станции се намират до красив зелен кът отдясно на централния вход на Парк Хотел Пирин, с мек зелен килим от свежа трева точно като за паркиране на електро коли и вече са регистрирани във ВсичкоТок. За нас е радостно да допринесем за възможността изключително пипнат и стилен хотел като Пирин Парк да осигурява зареждане на електромобили, но сме поели ангажимент да направим преживяването още по-удобно и близко до мобилния екран ;). Когато отговорим в максимална степен на личните ни стандарти за качество и надеждност ще бъдем готови да следващото ниво. Задават се есенни ъпгрейди в Парк Хотел Пирин, а дотогава, ето няколко примера за зареждане на станциите на eCars:

Бордово зарядно Батерия Процент Време
6.6 кВт 30 квтч 20-80%

~ 3 ч.

10 кВт 90 кВтч 20-70% ~ 5 ч. 
22 кВт 24 кВтч 10-80% ~ 40 мин. 

И това не е всичко за Южна България в този 6-септември, 2017 г. Имаме още пинчета за споделяне, но нека им дадем мъничко време да се оцветят :).

А това "ВсичкоТок добавка" най-отгоре... като че ли идва много добре за зарядна рубрика.

ecars-zariadna-stancia-pirin-park-hotel


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Хора в тази дискусия

Коментари (1)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
This comment was minimized by the moderator on the site

Ех че не снимах зареждащата се Тесла Модел S на Chademo 50kW пред Кауфланд до Мол Варна

Атанас Дечев
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения