Голям тест драйв с Hyundai електромобили организира eCars на Автосалон София 2019

Събития

Софийското мотор шоу отново е арена, която ни дава възможност да покажем електромобили и зарядни станции. Тази година eCars организира официално за Hyundai тест драйв с електрическите модели на марката, на соларната зарядна станция пред Интер Експо Център.

Автосалонът в София започва на 12 октомври и ще продължи до 20 октомври, като през 2019 г. ще бъдат показани нови електромобили от различни марки и ще има много възможности за тест драйв.

На соларната зарядна станция пред експото, обаче, ще е целодневно и постоянно, за целия автосалон и ексклузивно за Hyundai, от eCars. Ето детайлите.

  • Какво: Тест драйв на Hyundai електромобили организиран от eCars
  • Къде: На соларната зарядна станция пред Интер Експо Център
  • Кога: По време на Автосалон София 2019 – 12-20 октомври
  • Часове: 9:00-18:00
  • Електромобили: Hyundai IONIQ и Hyundai Kona
  • Как: С обиколка през 4-ти километър и Дружба или Горубляне

Ще познаеш мястото по многото знамена на Hyundai и eCars, но за още по-точно – намира се малко по-надолу (на 30 метра) от главния вход на експото в посока центъра (всъщност малко преди подлеза на метростанцията)

Както и през 2017-та, когато екипът на eCars организира официално за Рено Нисан България тест драйв на електромобили, пак ще наредим готин кът с масичка, столове и кафенце, но акцент ще са електричките и зарядните станции.

За тест драйв по време на Автосалон 2019 на разположение са и двата електрически модела на Hyundai – IONIQ и Kona. Шампион по нисък разход от самото си създаване, IONIQ е изключително използваем електромобил, в което сме се убедили лично от нашия, на който навъртяхме над 23000 км за десетина месеца.

Kona, междувременно, стана супер популярна електричка, заради модерния стил на малък градски SUV и пробег 400-500 км с по-голямата 64 кВтч батерия. И ако има едно не дотам готино нещо около Kona EV 64, то е, че поради големия интерес при поръчка се налага да се чака с месеци за доставка. Но това ще се промени много скоро, тъй като започва масово производство в Чехия с планирани 46,000 Kona Electric за 2020 г.

От есента на 2019 г. IONIQ идва с освежен дизайн (най-вече в предната част) и по-голяма батерия. Тази на настоящия модел е с капацитет 28 кВтч, а при новия е 38 кВтч. По мрежата вече се появиха и първи тестове, които показват, че с новия IONIQ може да се разчита на реален пробег 300 км. Очакваме да го пипнем и сравним с настоящия, както и да съдействаме на много хора за тест и покупка.

Вътре в експото акцент ще бъде изложен точно този нов Hyindai IONIQ Electric, който по-късно през есента ще може да се тества и поръчва.

За електромобилите си трябват зарядни станции и понеже eCars е производител, покрай електричките на Hyundai на соларната станция показваме и различни модели зареждачки от нашата гама. Имаме семплата АЯ, премиум изпълнението ИДА, специални серии като eCars Ретро и новата ИДА Слим. Вече работим и по нов градски модел за обществена употреба.

И така, всички са поканени на голям Hyundai тест драйв, като остава само да напомним, че организираме тестовете последователно и със записване, което правим на място заедно с колегите от Hyundai. Обикновено няма празно и се чака, но екипът ни е трениран за тези неща и успяваме да вмъкнем всички желаещи да тестват.

През 2019 г. автосалонът обещава да е по-електромобилен отвсякога. Заповядай на Hyundai тест драйв и демо на зарядни станции от eCars.

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения