LEAF NISMO концепция ще покажe Nissan на автомобилното изложение в Токио

Електромобили

В този блог: Спортна концепция на LEAF с NISMO тунинг ще представи Nissan по време на автомобилното изложение в Токио в края на този месец.

Nissan ще представи редица концепции, и част от настоящите си електрически модели на тазгодишното автомобилно изложение в Токио и ще даде възможност на посетителите да видят отблизо визията на компанията за бъдещето на автомобилите.

Моделът на Nissan LEAF NISMO Concept, който олицетворява бъдещето на интелигентната мобилност на Nissan се очертава да бъде сред акцентите на изложението.

Новото поколение Nissan LEAF 2018, което бе представено миналия месец добави редица нови технологии в електромобила, като ProPILOT системата за автономно управление, ProPILOT Park, първата технология в японско превозно средство, която помага на шофьорите да паркират, като автоматично контролира газта, спирачките, кормилното управление, смяната на скоростите и ръчната спирачка, и новата LEAF e-Pedal технология, която позволява на водача да стартира, ускорява, забавя и спира като използва само педала на газта.

NISMO Concept версиятаa на новата LEAF има спортен екстериор, проектиран от NISMO, вътрешното тунинг отделение на Nissan. Прилагането на състезателната технология NISMO към тялото на автомобила води до повишена аеродинамична производителност и по-малко повдигане, без да се жертва отличния драг коефициент на LEAF. 

Няма много какво да се каже за интериора, тъй като единствените промени, които са направени, са червените акценти, които се виждат около вентилационните отвори и тапицерията на седалките. Същата тема беше приложена върху панелите на вратите и стартовия бутон, монтиран на централната конзола, където логото "Nismo" служи като напомняне, че това не е обикновен Nissan Leaf.

На пътя LEAF NISMO Concept предлага наистина вълнуващо шофиране. Това е благодарение на спортно настроеното окачване и високопроизводителните гуми, да не говорим за персонализираната компютърна система, която осигурява незабавно ускорение при всички скорости.

Спецификации все още не са публикувани, но е твърде вероятно този модел да влезе в производство като спортна версия на Nissan LEAF 2018 с по-голямата батерия от 60кВтч.

Повече ще научим на 25-ти октомври при старта на автомобилното шоу в Токио.

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума