Model 3 пристига по-рано за "неофициална" обиколка в Европа

Електромобили

В този блог: Tesla Model 3 се отправя към Обединеното кралство, откъдето скоро започва първа неофициална обиколка из Европа.

Чудесно е да виждаме все повече хора, които споделят и отделят от времето си, за да дадат на другите възможност да се докоснат до нещо, което все още не е достъпно за широката публика...

Това направи миналата година You You Xue, който навъртя над 22,000 км със своя Tesla Model 3 в САЩ, за да покаже отблизо колата на тези, които трябва да чакат още близо година, за да седнат зад волана й.

Model 3 се очаква да пристигне официално в Европа чак в края на тази година, но благодарение на You You Xue всеки, който успее да се вреди, ще може да се срещне отблизо с колата по-рано тъй като той заминава да учи в Англия и вече е планирал европейска обиколка като тази в САЩ.

Обиколката в САЩ миналата година бе съпътствана от доста приключения и самият той сподели, че от Tesla са се опитали да го откажат от подобна инициатива в Европа, но въпреки това той е решил да я направи и дори вече има карта с местата, които смята да посети.

Обиколката в Европа със сигурност ще бъде по-голямо предизвикателство за него тъй като Tesla Supercharger мрежата на стария континент далеч не е толкова голяма като в САЩ, където можеш да зареждаш на сравнително кратки разстояния.

Липсата на интернет в колата и фактът, че няма да може да зарежда на Tesla Supercharger зарядни станции в Европа през по-голямата част от пътуването тъй като неговият Model 3 е с контакт за американския стандарт, допълнително ще усложнят целият експеримент, но въпреки това той е твърдо решен да го направи.

Ако не друго поне си е подсигурил адаптер, който ще му позволява да подава точец на своя Model 3 на станции, които позволяват Тип 2 монофазно зареждане до 40 ампера.

Приключението му може да следиш на Facebook страницата Tesla Model 3 Road Trip

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари