Print this page
Петък, 03 Юни 2011 23:00

eCars.bg – бърз и тих като спортен електромобил, ама с по-голям пробег

От
Скоростта на развитие на eCars.bg е сравнима с тази на спортните електромобили като Fisker Karma :)

Ами да, така - тихомълком, минаха два месеца. Твърде малко за равносметка, но изглежда достатъчно, за заемане на прилична позиция в сегмента - с която естествено ние не сме се примирили, а ще използваме за трамплин към достигане на още по-високо класиране.

Може би не чак до върха, там казват е самотно, но ентусиазмът, желанието за взаимодействие и благоразположението с които сме приемани от институции, автопроизводители (представители), търговци, асоциации и ентусиасти, дават индикации, че развитие ще има.

Дано електромобилният връх стане по-скоро постижим за нас,българските фенове

Поредното приятелство за сайта, със задоволство приехме от независимият PR специалист, г-ца Гергана Тоткова. В търсенето на контакти с хора, свързани по някакъв начин с електромобилната индустрия, устойчивото развитие, чистата природа и изобщо - със "зелена" насоченост, пътищата ни се пресякоха с г-ца Тоткова - както във връзка с бившата ? месторабота (БалканСтар) и настоящата ангажираност като успешен PR консултант на марки като Wella Professionals, Eugene Perma Bulgaria и Framesi Bulgaria, така и заради модерното ? еко-мислене. Освен добри отзиви за работата си, които получихме от очарователната дама, и куп полезни контакти и насоки за действие, eCars.bg се сдоби с нов кандидат-автор! Ще видим...

Красива, образована и 'зелена' - г-ца Тоткова, би могла да е лице на еко-кампания

Този месец - авто изложението в София (11-19 юни) в ИЕЦ на Цариградско шосе. Няма да има изобилие от електроколи, но колкото - толкова. Следете коментарите ни и споделяйте вашите - нека популяризираме заедно. Важната обратна връзка е елемент, който ни помага в насочването на информацията, нейното търсене и предлагане.

А посоката е ясна - "напред и нагоре", до следващия приятел, до следващия продукт, до следващата презентация. До поредната среща със специалисти от всяка област, обединени от "зелената" идея.

Ежедневно; за дълго.

Прочетено 2642 пъти Последна корекция Събота, 28 Декември 2013 20:24
Стефан Николов

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.