Трафикът на eCars.bg 300% нагоре след показването на Tesla Model 3

Блог

В този блог: Благодарим ти, че отделяш време и внимание на eCars.bg и ЕЛЕКТРОМОБИЛИ БГ.

Масовият електромобил на Tesla предизвика небивало оживление. Дори изпълнителният директор на Tesla Елон Мъск каза, че са очаквали два пъти по-малко поръчки за Model 3, но с близо 300,000 новата по-евтина електро кола на Tesla очевидно е причина за огромен скок в трафика и на eCars.bg...

Обикновено интересните новини вдигат трафика, но почти винаги е всяко чудо за три дни. От 31 март 2016 г. насам, обаче, трафикът на eCars.bg поддържа средно 300% увеличение спрямо статистиката преди тази дата.

Донякъде се получи комбинация с обявяването на новината за отпускане на 20,000 субсидия на електромобил за администрацията, но с чувствителен ръст в международния трафик отдаваме скока най-вече на Model 3.

Това поставя ново предизвикателство да увеличим и публикациите на английски в съответната част на eCars.bg, с което да направим сайта още по-търсен източник на инфо за електромобилите и от други страни.

С еуфорията около Model 3 и задаващите се още електромобили с 300 км пробег през 2017 г. електрическата мобилност започва да става все по-обсъждана тема и с раздвижване на пазара очакваме много по-голям интерес дори от този огромен настоящ скок.

През 2016 г. в България вече ще има и Тип2 зарядни станции, както и повече електромобили – говорим за официално предлагане и поддръжка на Renault, KIA, Mitsubishi, Nissan, VW от големите, както и други марки като Vromos, Goupil, Yogomo и още.

За всичко свързано с електромобилите продължаваме да развиваме посветената на тях група ЕЛЕКТРОМОБИЛИ БГ и да добавяме нови предложения и възможности. Каквото и да търсиш свързано с електромобилите, просто споделяй в коментарите и форума, за да го обсъждаме и вървим напред заедно.

Благодарим ти, че отделяш време и внимание на eCars.bg и ЕЛЕКТРОМОБИЛИ БГ.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума