Салоните на Tesla с повече акцент върху енергийни продукти

Блог

В този блог: Tesla добавя батерии и соларни продукти в своите салони.

След скорошното представяне на Powerwall 2.0 стационарните батерии (системи за съхранение на енергия) Tesla започва да добавя енергийните си продукти в своите салони по света...

Едно от новите неща е Powerwall 2.0 системи да могат да се поръчват и в салоните на място, а не само онлайн. Логично е да бъдат демонстрирани и новите соларни плочки заместващи традиционните керемиди.

Промяната се състои в добавяне на още екрани, на които да се показва подробна информация за енергийните продукти. С тази промяна Tesla ще предлага на едно място електромобили, стационарни батерии и соларни системи.

Някои салони в САЩ, Европа и Австралия вече са променени и Tesla планира скоро да добави енергийни продукти на повече места.

Новата Powerwall 2.0 система вече е с 14 кВтч капацитет и вграден инвертор за $5,500 + $1,000 за монтаж. Системата осигурява 5 кВт постоянна мощност, което е около два пъти повече от първата версия.

Не знаем кога ще има Tesla салон в България, но още чакаме Supercharger станциите, които бяха обявени в края на 2014 г. Когато дойде време да го отворят, в него явно ще има всичко от Tesla.

От: Cleantechnica


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения