30 електромобила за 2 месеца? Егати тия как продават!

Блог
В този блог: Само в една автокъща в Хамбург са продадени над 30 BMW i3 за декември и януари!

Харесват си германците германското и още как. И не само те, но като говорим за електромобилни продажби вече се чудя колко пъти съм го споменавал това, че германците ще започнат да се мятат на електромобили, когато се появят техните на пазара...

И в случая си е бая мятане, особено предвид цената. Ама не е като да не сме доказали хората, че когато харесваме нещо и го искаме, парите нямат значение. Ей на, BMW i3 оферти по mobile.de и за над 55 хил. евро има, а като че ли не смогват на търсенето. Скъпо ли?

То и всеки си има собствено мнение, но един дилър да продаде 30 BMW i3 за два месеца верно си е удар. Така пише в Automobilwoche, че хамбургският BMW дилър Entenmann е продал толкова от дебюта на 16 ноември насам.

Първите 2 седмици дори не ги броя, затова казвам 2 месеца, че то сега става бавно, та камо ли в първите дни след старта. На нас в Мюнхен през октомври навсякъде ни казваха "Нямаме го още"...

Даже казват от автокъщата (Entenmann), че и трите им демо i3 коли са постоянно резервирани за тест драйв. Супер готино, имат си цели три (при един дилър) – ние имахме за 24 часа едно i3 в България колкото да обиколи София преди нова година. Ма ще дойде и при нас де, къде ще иде :).

Как върви производството на BMW i3 в Лайпциг не зная, но виждам по нета на разни места, че ако сега си поръчаш BMW i3, си го взимаш след 6 месеца. Нито мога да проверя, нито съм си поръчал, та да зная. Гледам го като чисто и просто като информация. Ако намеря нещо конкретно по въпроса, ще свирна в коментарите или във форума. Щото на снимката много i3-ки, ама те тестови ;).

Тия 30 продажби в една автокъща обаче са си факт. Наистина – някои електромобили се продават по-добре от други (независимо от цената)!

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Важно!Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари