Резултати от анкетата 'Кога бихте сменили ДВГ колата с електромобил?'

Блог
В този блог: Най-много са хората, които биха си купили електромобил СЕГА!

В началото на ноември след предложение от наш потребител подновихме анкетите в eCars.bg и сега резултатите от първата са готови. На въпроса Кога бихте сменили ДВГ колата с електромобил? – може би очаквано за електромобилен блог – най-много от вас избраха отговор СЕГА! С 47 гласа този избор е далеч преди всички останали и всъщност по-голям от другите заедно. Благодарим на всички за гласуването, а сега да видим и какви са резултатите...

Ето възможните отговори с броя гласове за всеки от тях:

Сега: 53.4% – 47 гласа

След 1 г.: 9.1% – 8 гласа

След 3 г.: 15.9% – 14 гласа

След 5 г.: 15.9% – 14 гласа

Никога: 1.1% – 1 глас

Не мога да преценя: 4.5% – 4 гласа

Общо гласували: 88

Ето и линк към анкетата с графика на резултатите (гласуването е приключило).

Тенденцията за прилично изчакване също е налице и е вторият по сила избор след водещото СЕГА. След 3 г. и След 5 г. събраха по 14 гласа, далеч пред избора След 1 г

Отново благодарим на всички 88 гласували потребители на eCars.bg – за всички ни е ценно да виждаме какви са настроенията спрямо електромобилите.

Сега остава само да има и електромобили за купуване. В момента се работи по въпроса от (надяваме се пролетта или лятото на) следващата година у нас да дойде Nissan LEAF, а електромобилите на Renault да се предлагат и с батерията, като в Англия. Последното засега от Renault България не потвърждават, но знаем, че се действа в тази посока.

Без да има представителство, Tesla Model S електромобилите пък се множат постоянно у нас и това, както и новата станция за подмяна на батерии на Tesla е повод за следващата анкета: Бихте ли плащали 80 лв за 3 мин. подмяна на батерията на Tesla Model S?, която ще намериш на главната страница горе вдясно, а идеи за други анкети може да ни пращаш на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Важно!Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Хора в тази дискусия

Коментари (1)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
This comment was minimized by the moderator on the site

Аз бях гласувал "след 5 години"
Не защото не искам още сега да се метна на Тесла, но просто ми се струва най-реалистично като време.

Веселин
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума