Сега и жената иска един...

Блог
В този блог: Заразата наречена "Volt семейство."

Споровете с половинката за някои от семейните вещи са си част от ежедневието ни. Колите често не правят изключение и с идването на електромобилите дори започва да се оформя такава тенденция, която някои хора вече наричат зараза...

В Chevy-Volt.com форума има такива теми по въпроса и една от поредните се казва "Now the wife wants one..." Взимаш си Volt, с други думи, караш го няколко седмици и жена ти започва да иска и тя. Оттук нещата се разклоняват на две:

– Преди да се усетиш взима твоя

– Иска още един за нея

Какво правиш? Нали си "добро момче", няма да се карате за една кола я, в първия случай й отстъпваш твоя Volt и набързо се сдобиваш с друг.

Или ако си държиш на колата, взимате друга за нея. Като в рекламите – за него и за нея...

"Взех си първия Volt преди шест седмици и жена ми го крадна... така и не си го получих, та трябваше да си купя друг... :)))", пише форумец явно попаднал в първата графа.

Има и друг "проблем". Наскоро GM показа какъв ще бъде новият Chevy Volt, който като модел 2016 се очаква на пазара от втората половина на тази година. "Проблемът" е в това, че ако жената иска Volt и си е избрала новия, ще трябва да чака. Ако път мъжът иска новия модел и сега му отмъкнат ключовете за електромобила, също ще трябва да почака.

Цялата тази  работа е забавна и в България още нямаме този проблем, но зная със сигурност, че ще ни застигне и нас. Виждал съм хора да сменят V8 SUV машини и други гладни за гориво гърла с нови електромобили, без никой да ги убеждава да го правят – като се качиш и покараш сам/а разбираш и така "ти влиза", че просто "искаш и ти един."

Всичкото това е вариант на вече засегната при нас тема Как се остава без електромобил по семейни причини и е само въпрос на време преди да започнат да се появяват и "S семейства", "X семейства", "i семейства", "LEAF семейства" или някакви комбинации между тези. Поне докато не се излекуваме от "заразата електромобил". А тя тепърва ще се разпространява.

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Важно!Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения