Резултати от анкетата 'Ще запушиш ли ДВГ кола...'

Блог
В този блог: Какво да правим, когато на място за зареждане на електромобили е паркирана ДВГ кола?

Анкетата 'Ще запушиш ДВГ кола паркирана на място за зареждане на електромобили?' събра повече гласове от предишните. Благодарим на всички гласували и ето какви настроения се открояват по темата...

ДА. Като последователност това беше първият възможен отговор на въпроса в анкетата. Той събра и най-много отговори – 62, което говори за това, че повечето хора ще изразят несъгласието си с паркиране на ДВГ кола на място за зареждане на електромобили като на свой ред блокират нарушителя. Едва ли някой би искал това да се налага и да се виждат такива гледки, но уви от наблюденията ни досега за развитието на електрическата мобилност по света (и у нас), това се случва, за съжаление често.

НЕ. Този отговор са дали 16 от читателите на eCars.bg. Значително по-малко, но все пак не минимално. Може да се гледа на това като на "минавам напред" (в живота), не като на примиряване – просто има и по-големи проблеми. НЕ-то може и да е по всякакви други причини, за които бихме могли да разберем по отзиви в коментарите или форума.

ПРОСТО ЩЕ ОСТАВЯ БЕЛЕЖКА. Това е избрано 47 пъти – можем да го приемем за по-учтивата форма на реакция към нарушителя, но пък зависи и от съдържанието на бележката. От нашите наблюдения това е предпочитаното и препоръчително действие в някои страни, по-напреднали с електрическата мобилност. С правилното послание в бележката този метод може да дава добри резултати.

НЕ МОГА ДА ПРЕЦЕНЯ. Традиционно това е най-малко избираната опция със само 8 гласа. Наистина, понякога човек просто блокира или няма идея какво да направи в определена ситуация.

Ето и графика с резултатите:

{japopup type="image" alt="anketa_shte_zapushish_li_dvg_kola_parkirana_na_miasto_za_zarezhdane_na_elektromobili" title="Графика от анкетата 'Ще запушиш ли ДВГ кола паркирана на място за зареждане на електромобили?" content="images/stories/2015/feb/anketa_shte_zapushish_li_dvg_kola_parkirana_na_miasto_za_zarezhdane_na_elektromobili.png" }anketa_shte_zapushish_li_dvg_kola_parkirana_na_miasto_za_zarezhdane_na_elektromobili{/japopup}

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Важно!Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари