Днес сме в Добрич да се видим с хората, които се интересуват от електромобили

Блог
В този блог: На 25 февруари, 2015 г. ви каним на поредната инфо среща на нашия РеКлъстер в Добрич.

След Разград, Шумен и Силистра идва ред и на Добрич, където от 15:00 до 17:30 правим информационна среща на клъстера в хотел Изида, на която представяме дейностите на компаниите учредители на Регионален Е-Клъстер, сред които е и нашата Електрик Медия...

Поканили сме хора от местния бизнес, представители на общината и всички, които искат да научат повече за енергийната ефективност. Точно това ни обедини в РеКлъстер – да съберем на едно място различни енергийно ефективни дейности.

Очакваме и местните хора, които вече карат Tesla Model S, както и други, с които имаме уговорени срещи, за да ги запознаем от първа ръка с нашия личен опит от различни електромобили.

Срещата е последната от поредица от четири в региона, но това е само началото на популяризиране на РеКлъстер и дейностите на всички, които участваме в сдружението.

На нея освен другите компании представяме и дейността на Електрик Медия, която вече обхваща четири интернет страници. За удобство сме ги "паркирали" на www.eleCtromobili.bg, да са представени всичките на едно място, откъдето можеш да отидеш на всяка страница. Ето четирите:

{japopup type="image" alt="electromobili_bg" title="Сайтовете на Електрик Медия" content="images/stories/2015/feb/electromobili_bg.png" }electromobili_bg{/japopup}
  • Elektromobili.bg – Национална инфо платформа Електромобили
  • eCars.bg – Блог и форум за електромобили
  • KaramEL.bg – Обяви и отзиви за електромобили
  • VsichkoTok.bg – Локатор на зарядни станции за електромобили (старт в края на февруари 2015 г.)

С всичките тези сайтове Електрик медия предлага рекламни и консултантски услуги, организиране на събития и всичко свързано с електрическата мобилност.

Така ще се представяме на информационната среща на РеКлъстер в Добрич, където сме сигурни, че ще намерим нови приятели, съмишленици и бизнес възможности.

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Важно!Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Хора в тази дискусия

Коментари (2)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
This comment was minimized by the moderator on the site

Имаше ли Тесли? B)

petko_voyvoda petko_voyvoda
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
This comment was minimized by the moderator on the site

[QUOTE=petko_voyvoda:1349]Имаше ли Тесли? B)[/QUOTE]

Мне - не се получи. Основният човек (с първия Модел С там) не беше в града и оттам не се навързаха нещата.

Мартин Хаджистойков
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
Все още няма пуснати коментари