Peugeot Fractal хардтоп кабрио концепция изцяло на ток

Събития

В този блог: Така изглежда според Peugeot един бъдещ електро кабриолет.

На Автосалон Франкфурт 2015 френската марка показва нова Fractal концепция, която първоначално беше смятана за плъгин хибрид, но всъщност е 100% на ток...

Fractal има два електромотора по 75 кВт, по един за предната и задната ос, задвижване на четирите колела и дължина само 3.81 метра!

Според Peugeot концептът тежи под 1000 кг, което е впечатляващо за електромобил. Още по-впечатляващото е, че му дават пробег от 450 км, без да знаем дали става дума за реален или прогнозен по новия евро цикъл за шофиране. Fractal ускорява от 0 до 100 км/ч за 6.8 сек и може да се зарежда безжично.

Специално за модела са разработени две "звукови идентификации" от Roland, една за вътрешното пространство и една да се чува навън.

Засега няма информация за производство или пазарна реализация, но те тези неща сега се променят бързо (с електромобилите).

От: TechVehi

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Важно!Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари