Изкарваме Renault ZOE на голям тест драйв за автошоуто в София

Събития

В този блог: eCars организира десетневно представяне и тест драйв на Renault ZOE пред Интер Експо Център.

Заедно с Renault Nissan България, екипът на eCars аранжира соларната зарядна станция пред софийското експо за представяне и тест драйв на Renault ZOE с новата по-голяма батерия и зарядните станции на ЕЛЕКТРОМОБИЛИ БГ...

Участвахме скромно при изграждането на това чудесно съоръжение, което при създаването през 2013 г. беше единственото в Източна Европа, но сега имаме възможността да го стопанисваме и с голямо желание го обновихме, като добавяме и нова Тип 2 зареждачка. Соларната станция си има собствени батерии и е независима от електрическата мрежа, но за да вдигнем капацитета предстои да направим такава връзка.

Тази година се заформя много як Автосалон и Renault Nissan откликна на нашето предложение за екслклузивно представяне на свои електромобили. Екипът на eCars поема това официално представяне и на соларната станция по диагонал срещу входа на експото на разположение за тест драйв ще намериш Renault ZОЕ, заобиколено от произвежданите от нашия екип в България зарядни станции ИДА и АЯ.

На мястото разполагаме два ZOE електромобила, единият от които отворен за разглеждане с наш сертифициран презентатор, докато с другия въртим тест драйв обиколки – ние отпред отдясно, да разясняваме всичко за електромобила в движение.

Това е трето тест драйв събитие с Renault електромобили за eCars от 2013 г. насам и от натрупания опит знаем колко голям е интересът и колко важна е добрата организация на място. Нещата сега са още по-раздвижени, защото електромобилите са с доста по-голям пробег и точно в момента ZOE има много добро предимство с оптималната комбинация от 300 км реален пробег (до 400 км възможни) и 22 кВт бордово зарядно.

Започваме на обед на 13 октомври, на деня за медии на Автосалона, и продължаваме по време на цялото събитие от 14 до 22 октомври. На всеки кръгъл час ще правим интерактивно представяне на модела, за да може повече хора да се запознаят в подроности.

Тест драйв обиколките са с фиксиран маршрут от соларната станция пред експото, по Цариградско шосе, обръщане на кръговото на 4-ти километър, обратно по Цариградско, обратен завой при Практикер и връщане на станцията.

Записването за тест драйв ще правим на място, за да гарантираме оптимално изпълнение. При закъснения няма да можем да правим премествания, освен в случай на празен слот, които са малко вероятни, но пру възможност ще напасваме нещата.

Трябва да е ВсичкоТок, така го правим, с напасване към нещата на място и да удовлетворим в максимална степен интереса. Става заигравка и в нета, защото стартът на изложението съвпада с премиерата на първия КарамЕЛ уеб шоу епизод. Скачаме в електромобилите и старт!


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Коментари (4)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
  1. oritomov

Бихте ли разяснили, моля "въртим тест драйв"? Вие въртите, а посетителя се вози? Това ли имате предвид?

  прикрепени файлове
  Коментарът беше редактиран на Преди 10 месеца by oritomov oritomov

А, не, разбира се, ние се возим отпред отдясно

  прикрепени файлове
 
  1. Илиян Звездоброев

А как можем да се запишем за този тест драйв

  прикрепени файлове
 

На място организираме, за да можем да осигурим добро протичане и правилно изпълнение на графика

  прикрепени файлове
 
Все още няма коментари по темата

Включи се с коментар

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна