Изкарваме Renault ZOE на голям тест драйв за автошоуто в София

Събития

В този блог: eCars организира десетневно представяне и тест драйв на Renault ZOE пред Интер Експо Център.

Заедно с Renault Nissan България, екипът на eCars аранжира соларната зарядна станция пред софийското експо за представяне и тест драйв на Renault ZOE с новата по-голяма батерия и зарядните станции на ЕЛЕКТРОМОБИЛИ БГ...

Участвахме скромно при изграждането на това чудесно съоръжение, което при създаването през 2013 г. беше единственото в Източна Европа, но сега имаме възможността да го стопанисваме и с голямо желание го обновихме, като добавяме и нова Тип 2 зареждачка. Соларната станция си има собствени батерии и е независима от електрическата мрежа, но за да вдигнем капацитета предстои да направим такава връзка.

Тази година се заформя много як Автосалон и Renault Nissan откликна на нашето предложение за екслклузивно представяне на свои електромобили. Екипът на eCars поема това официално представяне и на соларната станция по диагонал срещу входа на експото на разположение за тест драйв ще намериш Renault ZОЕ, заобиколено от произвежданите от нашия екип в България зарядни станции ИДА и АЯ.

На мястото разполагаме два ZOE електромобила, единият от които отворен за разглеждане с наш сертифициран презентатор, докато с другия въртим тест драйв обиколки – ние отпред отдясно, да разясняваме всичко за електромобила в движение.

Това е трето тест драйв събитие с Renault електромобили за eCars от 2013 г. насам и от натрупания опит знаем колко голям е интересът и колко важна е добрата организация на място. Нещата сега са още по-раздвижени, защото електромобилите са с доста по-голям пробег и точно в момента ZOE има много добро предимство с оптималната комбинация от 300 км реален пробег (до 400 км възможни) и 22 кВт бордово зарядно.

Започваме на обед на 13 октомври, на деня за медии на Автосалона, и продължаваме по време на цялото събитие от 14 до 22 октомври. На всеки кръгъл час ще правим интерактивно представяне на модела, за да може повече хора да се запознаят в подроности.

Тест драйв обиколките са с фиксиран маршрут от соларната станция пред експото, по Цариградско шосе, обръщане на кръговото на 4-ти километър, обратно по Цариградско, обратен завой при Практикер и връщане на станцията.

Записването за тест драйв ще правим на място, за да гарантираме оптимално изпълнение. При закъснения няма да можем да правим премествания, освен в случай на празен слот, които са малко вероятни, но пру възможност ще напасваме нещата.

Трябва да е ВсичкоТок, така го правим, с напасване към нещата на място и да удовлетворим в максимална степен интереса. Става заигравка и в нета, защото стартът на изложението съвпада с премиерата на първия КарамЕЛ уеб шоу епизод. Скачаме в електромобилите и старт!


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Коментари (4)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
  1. oritomov

Бихте ли разяснили, моля "въртим тест драйв"? Вие въртите, а посетителя се вози? Това ли имате предвид?

  прикрепени файлове
  Коментарът беше редактиран на Преди 1 година by oritomov oritomov

А, не, разбира се, ние се возим отпред отдясно

  прикрепени файлове
 
  1. Илиян Звездоброев

А как можем да се запишем за този тест драйв

  прикрепени файлове
 

На място организираме, за да можем да осигурим добро протичане и правилно изпълнение на графика

  прикрепени файлове
 
Все още няма коментари по темата

Включи се с коментар

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location
Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна