Jump & Drive турнир с коне и BMW i3 (EMCA) с 3000 лв за първо място

Събития

В този блог: За първи път в България – професионално състезание с коне и електрически коли под мотото Jump & Drive От 1 до 175 конски сили.

Било е да сме виждали разни щуротии с електрички, но тази ни шашна и нас – яздиш кон, скачаш, мяташ се в електричка и продължаваш по трасето. За професионалисти, естествено, съответно с бая приличен награден фонд (виж сайта на събитието). Колкото до EMCA – чети и ще разбереш за какво става дума.

Сега, да не се засегнеш на про тема, ама и ние не сме професионалисти грам за такова нещо. Електрички въртим всякакви, но с конете ни няма та си е за хора дето си знаят какво правят.

Хайде първо с анонса и поканата за събитието (и после историята, че то си има предистория и специален повод):

Каним Ви на Турнир Jump & Drive за купа Emerald, организиран от Emerald Car Rental и Клуб по конен спорт „Аватар”. Събитието ще се проведе на 10 ноември 2018 г. от 13:00 часа в големия закрит манеж на конна база „Хан Аспарух”, гр. София, ж. к. „Славия”, ул. „Хайдушко изворче” 28.

Специалният повод е важен за нас, за всички фенове на електромобилите и за пътя ни към по-готини и свежи неща в България. Партньори на събитието са MOTO-PFOHE, Mcar, Клуб Аватар, Generali и eCars.

Jump & Drive турнирът всъщност е уникалният начин за обявяване на една нова електромобилна марка: EMCA. И посланието, разбира се, е чиста градска среда и модерни технологии в едно.

Предисторията. След една интересна лятна среща, екипът на Emerald Rental Cars съвсем на сериозно реши да скочи в света на електрическата мобилност с нова марка на име Emerald Electric. Ние добавихме EMCA като идея и за нула време в Emerald си спретнаха организация, поръчаха се нови BMW i3 електрички и ето ги готови да кръстосват улиците (засега на София, скоро и на други места).

Стана наистина много бързо и естествено в ход редим eCars зарядни станции насам натам из града, да си е както трябва работата. i3-ките са си Powered by eCars отвсякъде! Че като си вземеш EMCA, да си я караш и зареждаш с кеф. Още малко и сайтът ще е активен с всички подробности за марката и услугите.

Значи, засега под наем. Рент-а-кар иначе казано. Това първо. И като се нареди системата, вече споделено – взимаш, караш, оставяш.

На това ще му посветим специално блог (и няма да е един), но сега темата си е събитието. И ние още не си го представяме какъв екшън ще е, но се заформя зрелище.

Ако не си ходил/а до конната база, ето един жокер как да стигнеш:

 

Коментари (1)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
  1. Ерос

Супер

  прикрепени файлове
 
Все още няма коментари по темата

Включи се с коментар

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
прикрепени файлове (0 / 3)
Share Your Location
Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна