Volta BCN за €8,000 на пазара от май 2015

Електромобили
В този блог: Електрически мотоциклет от Барселона в продажба от 9 май.

След повече от година затишие испанците от Volta BCN обявиха, че скоро пускат първия си електрическия мотоциклет в продажба...

Финалната версия на Volta BCN е-мотора изглежда атрактивно и ще бъде представена на Barcelona Motorcycle Show от 9 до 17 май. Очевидно екипът се е понапънал да приготви возилото за домашното мото изложение.

Там ще се приемат и заявки за мотора, на супер приличната цена от €8,000. За сравнение, цената на електрическия скутер BMW C Evolution е почти двойна.

За начало компанията стартира с два модела – BCN Sport и BCN City – и двата с мощност 35 кс и пробег 70 км, но с различно оборудване и аксесоари. На батерията дават 2,000 цикъла на зареждане, което отговаря на около 75.000 км. Достигайки този пробег се очаква капацитетът на батерията да спадне на около 80% от първоначалния.

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Важно!Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения