Кросов e-bike от Bultaco за Rock Your Day

Електромобили

В този блог: Bultaco Brinco е кросов електро байк за града и планината с 45 км/ч макс. скорост.

Испанската марка влиза на един нов и бързо разрастващ се пазар с атрактивно предложение при планинските електро велосипеди...

Новият кросов e-bike на Bultaco се казва Brinco и се предлага в два варианта, с макс. скорост 25 км/ч и с 45 км/ч.

Обикновено електро колелата от педелек тип са с мощност на електромотора около 250 вата, но за повече сила Brinco е оборудван с 2 кВт главинен мотор с 60 Нм въртящ момент!

Теглото на байка е 39 кг, батерията е с капацитет 1.3 кВтч., сваля се за 15 секунди и стига за пробег около 30 км, който може да увеличиш до 80 км с въртене на педалите.

Базовата цена на Brinco е €4,900 и всичките 175 "Brinco is back" произведени бройки вече са продадени. Bultaco продължава с производството и ще предлага Brinco през мрежа от 10 дистрибутора.

Ето го и Rock Your Day парчето:

От: TechVehi

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Важно!Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари