Eli Zero смесва Renault Twizy и smart fortwo

Електромобили

В този блог: Нов мини електромобил с много познати акценти.

Малко остава до старта на CES 2017 в Лас Вегас, където ще научим повече за Eli ZERO концепцията, но отсега се вижда, че е хибрид между Renault Twizy и smart fortwo въпреки че си е само на ток...

Засега имаме само снимки на нов мини електромобил – или предвид осезаемото порастване на някога малкия MINI дали да не кажем "микро"?!? Новото малко ЕМ творение се казва Eli ZERO (името е подобно на Tazzari ZERO) и очевидно прилича на комбо между Renault Twizy и smart fortwo, хем че като изключим двете успоредни седалки ни бие много повече на Twizy.

Компанията създател на концепта си има мото за това творение: "Преосмисляне на бъдещето на градската мобилност, за да създадем свят, в който искаш да живееш". Не вадим кой знае какъв директен смисъл от това, но размерите и двете успоредни седалки определено го правят много практично за тесни градски пространства.

Не че не може да се кара и "по-натам" - авторът на този блог си перка с малкия Twizy до вилата на 50 км от София - само остава да ни кажат повече за техническите данни, че да се проясни картинката с възможностите.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения