Щатски дилъри слагат $5k горница на Chevy Bolt

Електромобили

В този блог: След натоварване на автовоза някои Chevy Bolt електромобили ги товарят и в цената.

Типично за бранша, когато излезе търсен нов модел дилърите в САЩ надуват цените. Чисто новият Chevorlet Bolt е точно такъв много търсен модел сега и порочната практика въобще не му се разминава...

Слагат си яки надценки хората, но се опитват да го маскират с маркетингови трикове като "market adjustment" върху стикерите с цената. То настройка, настройка, ама пет хиляди долара?!? 

Но ето че така правят някои дилъри, каквито Tesla няма и така избягва този проблем. Другите автопроизводители обикновено изискват от своите дилъри да не слагат горници на цените, но както се вижда тези изисквания не се спазват.

Снимката отгоре показва стикерът на Chevrolet Bolt LT 2017 в Калифорния, на който се вижда въпросното "пазарна настройка" от $5,000. Има и други безполезни дилърски добавки и цената от $38,245 хвръква на $44,824. Красота!

За щастие има и дилъри, които продават на или малко под обявената цена. Най-вероятно повечето хора в щатите знаят за това, но си е уместен повод за подсещане, че човек трябва да внимава откъде и от кого купува.

От: Inside EVs


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения