Тематична серия Renault ZOE с джедайски кабел

Електромобили

В този блог: Renault пуска ZOE 'Star Wars' edition с разни звездни акценти.

В тон с премиерата на новите Междузвездни войни, Renault показа 'ZOE STAR WARS' изпълнение, което дори ще се произвежда в ограничена серия...

Моделът е ограничен, но за разлика от предишните кооперации на Renault и Nissan с известните филми под формата на реклами или каскади, ZOE Star Wars е реален продукт и ще се предлага на пазара с леки отличителни елементи.

Според Renault ZSW отразява футуристичния свят на джедаите и се вписва идеално в междупланетарната флота. Отвън моделът е с графика вдъхновена от STAR WARS™, с Millennium Falcon кораба на Хан Соло на капака, тавана и багажника. В добавка има и отличаващи емблеми на колонките на вратите.

Има няколко акцента и в интериора, като уникален виолетов отенък на металната лайсна на таблото, отворите за отопление, говорителите, основата на скоростния лост и ръбовете на стелките. Всъщност кабелът не е кой знае колко джедайски, като изключим театралното изпълнение на снимката. Но пък ако по някакъв начин се направи да се вижда как токът протича с някакъв светлинен ефект, тогава би станало интересно.

Готина работа, но защо само за френския пазар? Renault започва да приема поръчки и смята да направи 1,000 ZOE Star Wars коли, без да ги предлага извън Франция.

Като цяло лепенки и цветове, но важното е да има разнообразие и ако не друго може някой Star Wars фен да си вземе електричка заради идеята. Нас специално много повече ни интересува дали и кога Renault ще започне да произвежда ZOE e-Sport RS концепта, който ускорява за три секунди и половина до 100 и ще е много по като кораба на Хан Соло.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари