Honda Urban EV одобрен за производство

Електромобили

В този блог: Honda Urban EV излиза на пазара в Европа в края на 2019 г.

По време на прес конференцията на компания на автосалона, старши вицепрезидентът на Honda Motor Europe Филип Рос потвърди, че "производствена версия на получилия отлични отзиви концепт ще излезе на европейския пазар в края на 2019 г."...

Urban EV ще е първият електромобил на Honda за Европа, като компанията планира да отвори възможността за поръчки в самото начало на следващата година.

Още като го видяхме си паднахме по семплите форми напомнящи за някои класики и сме сред кандидатите за Urban EV в eCars.

Въпреки че е с 4 места, Urban EV вероятно ще е по-комфортен за двама, но пък интериорът е така просторно оформен, че дава усещане за достатъчно пространство, поне доколкото можем да съдим от снимките.

Отпред седалките на концепта са в сива тапицерия и акценти от дърво, вероятно не истинско. Таблото обаче е по-интересно, с огромния широк екран по цялата дължина. На този екран се показва разнообразна информация за колата, но освен него има и още два във вратите, които играят ролята на огледала за обратно виждане. Това е ново и тепърва ще трябва да свикваме, но не виждаме някаква особена двама.

Honda-Urban-EV-Concept_interior

Засега нямаме повече новини освен тези от миналата година, но потвърждението за производство е знак, че Honda започва работа по реализирането на своята 'Electric Vision' стратегия обявена на салона в Женева преди 2017 г. С доставки в края на 2019-та Urban EV е на около година и половина разстояние и с този първи сигнал очакваме компанията да потвърди производството и на спорния концепт.

Urban EV може да се види на живо от 8 до 18 март на автосалона в Женева.

Кой коментира това

Коментиране като гост

0 / 9999 символно ограничение
Текстът трябва да е между 5-9999 символа

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна