Базовите Tesla Model S и X вече с премиум пакет в цената

Електромобили

В този блог: Премиум пакетът вече е включен в базовата цена на стандартните Tesla Model S и X.

Реално двата модела стават малко по-скъпи, но така премиум пакетът излиза на половина цена, отколкото ако е поръчан допълнително. Промяната е валидна за базовите варианти и на двата модела.

Досега Premium Upgrades Package струваше около €5,000 (€6,000 за Model X) и включваше премиум аудио система, голям HEPA филтър, система за отопление за седалките и волана, плюс други екстри.

Пакетът се предлагаше с по-скъпите модели, но вече ще бъде включен в цената и на по-базовите, като Model S и Model X 75D и 100D. Така всичките предложения в гамата на Tesla вече са с премиум пакет или иначе казано стандартно вече ще са с повече опции.

Промяна обаче има и в базовите цени. За Model S повишението е с около €2,500, а за Model X с €3,500. Така колите стават по-скъпи, но път включват премиум опциите на половин цена.

Това ще е предимство за хората, които искат тези опции и недостатък за други, които не се интересуват от тях и ще трябва да платят повече. Обикновено никой не протестира срещу повече екстри, но все пак е повишение в цената. Че новите Tesla електромобили са достатъчно скъпи, че да коментираме едни €2,500 нагоре надолу е друг въпрос, но промяната е факт и следващите нови базови електрички на Tesla ще са по-оборудвани от предишните.

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума