Снимки на тестов Mercedes EQC показват разлики спрямо концепта

Електромобили

В този блог: Отличителните елементи в Mercedes-Benz EQC концепта не се виждат в тестова кола.

Най-очевидната разлика (поне в този маскиран прототип) е, че няма стъклен/пластмасов панел със светлинни акценти преливащ във фаровете. Вместо това виждаме обикновена "радиаторна" решетка, чието място е по-скоро в ДВГ моделите. Но това може и да е само временно решение за прототипа.

Най-долу в предната част също има решетка и като цяло тя се различава доста от футуристичната предница на концепта. Но пък хората са показали, че често не приемат (твърде) футуристични неща.

Назад също има дежурен за Mercedes елемент, който липсва в концепта – канал за стъклата в задните врати. Това променя формата на последните, които в концепта оформят по различен начин част от арката на задния панел.

Вътре има доста широк екран за шофьора, който продължава в инфотейнмънт системата. Воланът е абсолютно типичен за Mercedes, а централната конзола прилича на тази на GLC, с новия мултифункцилонален тъчпад с разпознаване на почерка.

mercedes-benz-eqc-concept

Задвижващата система все още не е потвърдена официално, като засега се говори за 300-320 кВт обща мощност и около 400 км пробег със 70 кВтч батерия.

EQC ще бъде представен на 4 септември в Стокхолм, а междувременно може да споделиш какво мислиш за прототипа на снимката в коментарите отдолу.

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари