Tesla Model S срещу електро мотоциклет – кой е по-бърз?

Електромобили
В този блог: На Лагуна Сека, Tesla Model S в битка срещу Brammo Empulse.

В понеделник пак на работа, но кой ни пречи и да се забавляваме? С предстоящия Formula E дебют на 13 септември, ето малко състезателна загрявка...

Отиваме на пистата Лагуна Сека, където AMA шампионът Ерик Бостром пробва своя електрически Brammo Empulse мотоциклет срещу Tesla Model S екипа на Teslarati.

Там се провежда годишното RE:FUEL състезание по електрически моторни спортове, което сме много фенове да посетим! Пистата е известна със своя завой като извивка на тирбушон точно преди финала, но Бостром предлага коментар за цялото трасе.

Всъщност това не е директно състезание, а отделни сесии, но и двете електро возила се справят изненадващо добре, включително спрямо ДВГ такива. Естествено сравнението не е особено справедливо – Tesla Model S тежи над 2 тона – но е интересно и... ок, няма да издаваме кой е победителя, ще разбереш от видеото.

Ако не друго, поне е състезание между електромобили, че досега сме виждали много пъти Model S P85 да къса на старта всякакви мускулести коли, включително новите BMW M5 и E-Class AMG 63. Е, да, Brammo Empulse има далече по-малка мощност, но съответно е и по лек. На кого залагаш?.

От: Gas2.org

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Важно!Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения