Това е един съвсем истински Tesla Model S кабрио

Електромобили
В този блог: Tesla Model S без покрив предлага американска фирма срещу близо тридесет хиляди долара.

Model S кабрио на сайта на Tesla Motors няма, но преработка на тази тема, прихваната от холандския сайт autojunk.nl, е съвсем реална и може да се поръча...

Кабрио версии на Model S прави американската фирма NCE (Newport Convertible Engineering), която по-рано тази година обяви, че е реализирала такава "конверсия", от която китайски инвеститор е поръчал има няма стотина бройки. Но тук китайски е ключово – светът си изнесе производството в азиатската държава и в резултат там вече има доста милиардери...

Кабриолетите обикновено са "друга бира". Шасито, корпусът и окачването са усилени, а в случая с Model S промените ще да са значителни, предвид масата на колата и нуждата от нейното допълнително стабилизиране. Компромиси с каквото и да било не са допустими, особено с безопасността (в случай на инцидент).

Ето един видео поглед към бъдещ Model S без таван:

Този Model S кабриолет на снимката вероятно е първият забелязан на пътя NCE екземпляр и прилича удивително на снимките, които компанията пусна преди време. Супер изглежда, за което си има обаче съответната цена. Първо и естествено си даваш колата, а след това вариантите са:

  • Гюрук – $29,000
  • Твърд таван – $49,000.

Виждали сме и доста по-скъпи преработки, та това не ни плаши особено като пари, а за финал, NCE предлага и опцията премахване на задните врати – купето направо спира дъха:

tesla_model_s_coupe

Какво следва? Защо не пикап...

От: Autoevolution

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Важно!Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения