Chevrolet Volt 2016 леко разкрит

Електромобили
В този блог: Малка част от обновения Chevy Volt демонстрирана пред журналисти на автосалона в Ел Ей.

GM ще покаже новия Chevrolet Volt 2016 на автосалона в Детройт през януари 2015, но за да ни подгрее леко реши да открехне малко покривалото по време на настоящото автошоу в Лос Анджелис...

Естествено, без да дават каквито и да било технически подробности, хора от компанията просто са показали малко от предната част на колата, която изглежда доста различно от сегашния модел.

Това е индикация за осезаеми визуални промени, след като се появи информацията, че следващият модел ще има и по-голям електро пробег. Под по-голям се има предвид около 80 км, което е възможно и сега, но по-скоро в топло време и с нормално шофиране. При нашия тест с Opel Ampera преди две години няколко пъти докарвахме по 65 км с остатък десетина.

Другото важно нещо за обновения модел е, че ще е с 5 места, вместо 4-те при настоящия. Ще трябва да почакаме до януари, за да се уверим в това, а малкото, което виждаме от Chevy Volt засега, ни харесва. На теб?

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Важно!Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения