Hankook гуми и неофициален конфигуратор за Tesla Model 3

Компоненти

В този блог: Tesla Motors избра доставчик на гуми за Model 3.

Южно корейската ТВ мрежа Arirang News пусна материал, според който Tesla е избрала Hankook Tire за основен доставчик на гуми за предстоящия масов Tesla Model 3...

Естествено, като при такъв избор, екипът на Tesla се е спрял на Hankook след тестове на различни марки и модели гуми от цял свят. В репортажа се казва още, че Hankook ще разработи специална гума за максимално увеличаване на пробега.

След като наскоро Елон Мъск обяви, че Tesla променя своите производствени планове и ще се опита да изкара от своя завод повече от 100,000 Model 3 електромобила преди края на 2017 г., сключването на подобни договори с доставчици навреме е от изключителна важност за успеха на мисията. Сам Мъск нарече задаването на срок до 1 юли 2017 г. всички Model 3 части да са готови за производство почти невъзможно, но предстои да видим как компанията ще се справи с това предизвикателство.

Междувременно, Tesla обществото е много активно по отношение на Model 3 и най-новото сред интересните изпълнения на потребители и ентусиасти е неофициален конфигуратор за Model 3.

Сайтът – model3config.com – е създаден от teslamotorsclub форум потребител на име Bayol и в него засега можеш да си избереш цвят и джанти за Model 3.

Bayol явно се справя добре с Photoshop и е направил графики с различни цветове и два модела джанти. Има и линк за интериора, който води към снимка с кабина на боен самолет. Това очевидно е повлияно от думите на Елон, че таблото на Model 3 ще е в аеро стил. Вероятно в момента Bayol си играе с интериора и скоро ще предложи някакви дизайнерски решения там.

От: Teslarati и Electrek


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения