Tesla Supercharger станции на верига със 729 ресторанта в щатите

Полезно и ефективно

В този блог: Ново сътрудничество за още повече Tesla Supercharger станции на ключови места.

Tesla и популярната верига ресторанти Ruby Tuesday обявиха партньорство за изграждане на нови Supercharger станции за зареждане покрай важни пътища в САЩ...

Там си действат здраво, а в Източна Европа или поне от Хърватска насам все още няма нито една Supercharger станция, въпреки че се очакваха две в България още през 2015 г. Така са преценили спрямо пазарите, надяваме се до края на 2016 г. да бъдат изградени и станциите в България.

Новината за новото партньорство с Ruby Tuesday идва само няколко дена след като се появи информацията, че Tesla води разговори с американската верига бензиностанции Sheetz.

Ruby Tuesday има общо 729 ресторанта, но засега няма информация до колко от тях ще бъдат изградени Supercharger станции. Няма информация също и дали Ruby Tuesday ще поема някаква част от монтажните разходи или електроенергията. За второто има много по-голяма вероятност, а като цяло такова партньорство пасва идеално и на двете компании.

Коя ли ще е следващата голяма търговска мрежа, която ще си партнира за зареждане на електромобили с Tesla? И кога ли ще се случи в Европа?

От: Electrek


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари