Кредит за електромобили – първият в България е от ПроКредит Банк

Полезно и ефективно

В този блог: ПроКредит Банк улеснява много сдобиването с електромобил с нов Кредит ЕкоМобилност.

След като закупи десет служебни електромобила и монтира двойна зарядна станция пред своята централа в София, сега ПроКредит Банк пуска първия у нас кредит специално за електромобили...

Когато разбрахме за новия кредит се почувствахме като: "На това място просто няма да ти с е налага да обясняваш за какво екстравагантно возило търсиш финансиране".

Случвало се е да търсим подкрепа по този въпрос, а и много други хора. Вече се знае доста за електромобилите, но като цяло у нас все още е трудно и с намиране на финансиране за тях, и със застраховки, че дори ги няма като тип превозно средство регистрирани в различни институции.

Просто е съвсем различно да си има кредит специално за взимане на електромобил, но и ни се струва логично от ПроКредит да пуснат такъв предвид, че са първата банка сменила почти 1/4 от автопарка си с електро возила. Още не сме я виждали на живо в новия вид, но и зарядната станция (с два Тип 2 контакта) пред централата са я направили в корпоративния тон. Като я видяхме на снимката и си е повод пак да идем на място, да видим как се е получило.

За кредита, ето какво предлага банката:

  • Фиксиран лихвен процент за целия срок на кредита;
  • Преференциален размер на лихвата по кредита;
  • Закупувате автомобил без да заплащате първоначално самоучастие; и
  • Отговор за одобрението по кредита в кратки срокове.

Ето и още няколко важни параметъра:

– Кредитът е за частни лица, юридически лица и еднолични търговци, лица упражняващи свободни професии и регистрирани земеделски производители;

– Сумата е до €30,000 (в лева или Евро)

– Срок на кредита – от 6 месеца до 5 години

От нас толкова, да не отнемаме цялата тръпка от възможността – подробностите може да си разгледаш на тази страница на сайта на ПроКредит или като кликнеш на банера на върха на този блог. Успех и като се сдобиеш с електромобил да споделиш във форума. Приятно от нас!


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Хора в тази дискусия

Коментари (1)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
This comment was minimized by the moderator on the site

Също го има и за физически лица: Кредит ЕкоМобилност с 10% самоучастие

Kirq4e
Профилът ти няма права за разглеждане прикачени файлове в коментарите
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума