Хотелска верига със зареждачки и нова DC станция в Благоевград

Полезно и ефективно

В този блог: За малко да се получи като новина 3 в 1, но и две идват супер зареждащо.

Първата новина е от Victoria Group Hotels & Resorts, която монтира зарядни станции за електрически автомобили на всичките си хотели в България, а втората изникна от форума на eCars.bg – Елдрайв инсталира 50 кВт DC зарядна станция на Mr. Bricolage в Благоевград...

Това е първата верига хотели в България, която добавя зарядни станции на всичките си обекти – София, Пловдив, Пампорово, Слънчев бряг и Елените. Зареждачките са монтирани в партньорство с КИА България и са производство на австрийската компания KEBA, с Тип 2 контакт и мощност до 22 кВт.

Сега само остава да се лепне една зареждачка някъде по пътя към Пампорово и дотам ще може да се стига спокойно с повечето сегашни електро коли. Tesla, разбира се, прави изключение, защото има достатъчно пробег за това разстояние. Устройството в Пловдив също е ценна добавка и според нас ще се използва активно. По Черноморието вече се манират зареждачки, а ето че ще има и още на Слънчев бряг.

Потърсихме ръководството на хотелската група и ще добавим условията за зареждане, когато получим обратна връзка.

Междувременно във форума се появи коментар за това, че на сайта на Елдрайв е качена 50 кВт зарядна станция. Монтирана е на Mr. Bricolage в Благоевград и работи. Потвърдено е от друг форум потребител с думите "Има я, работи, още известно време ще е безплатна заради теста на билинга".

Чудесно – ето че вече има зарядна станция по коридора към Гърция. Ще стане супер и когато вържем пътищата към Варна/Русе, Бургас, Плевен, Видин и още български градове. Ще е тази година, вече е ясно. Просто е въпрос на време в следващите месеци.

Затова продължаваме да работим и ние в ЕЛЕКТРОМОБИЛИ БГ. Супер се нареждат нещата – след като стартирахме продажбите на наши български зарядни станции, вече обновихме локатора ВсичкоТок, също сме в тестове на билинг система и приветстваме всички колеги и оператори, които искат да добавят своите станции в локатора – той е за всички в България и след като поработим още ще започне да показва зареждачки и в други страни.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения