Car2go електро колите вече се отварят и стартират от мобилния

Полезно и ефективно
В този блог: car2Go мрежата за споделяне на електро коли пуска новата услуга в САЩ, а по-късно и в Европа.

Досега, ако си car2go потребител трябваше да носиш специална карта за достъп до мрежата от smart fortwo електромобили за споделяне. Но това отпада, защото новият достъп до колите става с мобилния ти телефон чрез car2go мобилното приложение...

С предишната версия на приложението можеше само да откриваш колите, но с новата Mobile Access yслуга сега е възможно да резервираш и отключиш car2go електромобил, го стартираш и да го заключиш след като го оставиш. Картите все още работят, но е по-вероятно да забравиш тях вкъщи, отколкото телефона...

Улеснението стартира от щатите, където има 12,500 car2go електромобила и на по-късен етап ще дойде и в Европа.

За да използваш Mobile Access функцията трябва да си обновиш iOS или Android устройството за 2.0 версия на car2go приложението. Ето как работи.

За да започнеш своето car2go пътуване, ако си абонат:

  1. Намираш car2go електромобил;
  2. Избираш колата в car2go смартфон приложението;
  3. Избираш детайли на колата в дъното на екрана;
  4. Избираш "Start Rental" и можеш да потеглиш.

Новото улеснение ще е достъпно за над 900,000 регистрирани потребители в щатите, а до 21 декември car2go предлага безплатно членство, както и 30 минути безплатно шофиране с регистрация на car2gotime.com и промо код CAR2GOTIME. На който може да го използва, честито!

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Важно!Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума