На Острова – зарядни станции за бизнеса с под 50 паунда месечен лизинг

Полезно и ефективно
В този блог: На лизинг, разходите по зарядна станция се покриват само с 2 дневни зареждания.

Английската POD Point си партнира с Tower Leasing и започва да предлага на бизнеса в Англия 3-годишна опция за зарядни станции на лизинг. За първи път някой предлага такава възможност в Европа, при това на такава прилична цена...

За няма и 50 паунда месечно, фирмите на Острова може да вземат на лизинг POD зарядна станция и да се включат веднага в Pay-as-you-Go системата. В цената влиза и монтаж, а иначе в брой една електро колонка (пак с монтажа) струва 1000 паунда + ДДС, с 3 години гаранция.

На тази цена месечна офертата е изгодна и за бизнеса, и за потребителите. Като си монтират зарядна станция за обществено ползване фирмите правят впечатление със "зелената" си инвестиция и съответно привличат клиенти, защото собствениците на електромобили вече ще ги виждат на националната карта за зареждане.

А да можеш да заредиш пред магазин или офис си е привлекателна възможност (правя го често на паркинга на столичния България МОЛ). Съответно пазарувам в мола, защото с наличието на зарядни точки там ме привличат да паркирам на място, където мога да заредя.

Но тук има и една друга полза, от която се надявам хората да започнат да се възползват – за персонала на фирмите. Като знаеш, че на фирмения паркинг има зарядна станция има по-голяма вероятност да се сдобиеш с електромобил. Точно това показват резултатите от стартирала в началото на 2013 г. кампания в САЩ.

С този лизинг от няма и 50 паунда месечно, ако решиш клиентите да си плащат за зареждането (да не го даваш безплатно) само 2 зареждания дневно покриват разходите по лизинга и енергията. Звучи атрактивно и е нещо, което работим да дойде и в България.

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Важно!Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума

  • Няма мнения