Обновихме Elektromobili.bg – по-лесен и удобен и вече с мобилна версия

Полезно и ефективно
В този блог: Национална инфо платформа ЕЛЕКТРОМОБИЛИ се сдоби с чисто нов сайт.

Стартиран през 2011 г., Elektromobili.bg дълго време беше единствената компания на eCars.bg в нашето портфолио...

Замислен като Национална инфо платформа, сега сайтът е по-подреден, лесен за навигиране и с добавена информация. И най-важното, след като и Google ни смъмри, че няма мобилна версия, нямаше как да не го освежим. След няколко месеца работа, ето как изглежда сега Elektromobili.bg

Решихме да акцентираме най-вече върху три основни компонента:

Електромобили. Тук ще намериш списък с марки и модели на пазара, с кратко описание, технически данни и снимки. Добавили сме подробности и за основните видове електромобили с описание на технологията, както и полезна информация преди покупка.

Зареждане. В този раздел показваме кои са основните контакти, щепсели, зарядни устройства и въобще начини за зареждане на електромобили, с описание на всеки отделно, снимка за пример и основни технически параметри. Добавяме и изображение с линк към зарядния локатор VsichkoTok.bg, върху който сега след приключване на обновяването на Elektromobili.bg се прехвърляме изцяло, за да го стартираме както сме предвидили до края на февруари 2015 г.

Справочник. Това е мястото за често задавани въпроси и термини свързани с електромобилите. Отговаряме на всичко, за което се сещаме, но винаги можеш да ни пратиш имейл на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., ако не намираш своя въпрос в списъка, за да ти помогнем. Сред термините включваме най-често срещаните в електрическата мобилност, като приемаме предложения за редакции и добавки.

{japopup type="image" lt="elektromobili_bg" title="Разделът Партньори, Организации, Проекти и Кампании на Elektromobili.bg" content="images/stories/2015/feb/elektromobili_bg.jpg" }elektromobili_bg{/japopup}

В долната част на сайта поставяме още четири допълнителни елемента:

Партньори. Този раздел очакваме да се разшири значително – електрическата мобилност в България тепърва ще се развива.

Организации. Изброяваме ангажираните с е-мобилността организации в България, към които се надяваме да се присъединят и други.

Проекти. Такива вече се реализират, но и тук секцията тепърва ще се пълни, при това обилно.

Кампании. Нашата "ОПОЗНАЙ ЕЛЕКТРОМОБИЛА" засега е единствена в това направление и понеже я направихме най-вече онлайн и беше преди 3 години, през 2015 г. се подготвяме да я повторим, вече по-мащабно. Това ще си е актуално дълго време, та като нищо може да се стигне и до трети тур и, разбира се, до други подобни кампании в България.

И накрая – след няколко технически корекции остава да включим и модула за членство и спонсорство, за да предоставим възможност на всеки, който има желание, да подкрепи развитието на платформата.

Благодарим ти за интереса и желанието да се информираш за електрическата мобилност и заповядай на новия Elektromobili.bg.

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

Важно!Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Коментари (0)

Оценка 0 от 5 на база 0 гласа
Все още няма пуснати коментари

Най-нови теми от форума