Print this page
Вторник, 28 Февруари 2012 15:31

БГ електрически Nissan Micra - вижте го в Интер Експо Център

От
Електрически Nissan Micra от A1 Eco

Точно навреме за жива демонстрация на професионална конверсия на автомобил до електромобил след инфо бюлетина по темата конверсии като част от нашата кампания ОПОЗНАЙ ЕЛЕКТРОМОБИЛА! идва едно изложение в София. Днес в Интер Експо Център министърът на транспорта Ивайло Московски откри официално петото годишно издание на Транспорт и логистика, на което има специална секция, посветена на електромобилите. Там начело на малката демо група е компактният (вече електрически) Nissan Micra на БИЕС ЕООД и А1 Есо, изпълнител на конверсията като част от Консорциум Зелена Енергия. Та, сега ви е паднало - отскочете до експото и вижте на живо как изглежда Nissan Micra в професионален електрически вариант, барабар с колонка за зареждане, също от А1 Есо...

Електро колонка за зареждане
С тази електро колонка се зарежда електрическия Nissan Micra

Вече имахме възможността да опишем подробно конвертирания до електромобил Nissan Micra и фотоволтаичната система за зареждане, но накратко ще ви напомним, че проектът Micra електромобил включва пълни измервания на разхода и емисиите на автомобила в оригинален вариант, както и след конверсията, което дава съпоставка между двете версии. Точно от тази съпоставка се виждат предимствата на колата в електромобилен вариант.

Идете, разгледайте и питайте - екипът на А1 Есо е на място и ще отговори на всичките ви въпроси.

Съорганизатор на изложението е {tooltip}ИКЕМ{end-link}Индустиален Клъстер Електромобили{end-tooltip}, на чиито щандове освен Консорциум Зелена Енергия са още Фулчарджър България, Vromos.com и Автомотор Корпорация с електрическия Citroen C-Zero, който министър Московски развъртя динамично в тест зоната.

Елeктрическият Nissan Micra ще намерите в лявата част на Зала 2 на изложението. Иии, преди някой да се разсърди Smile, ясно е, че въпросният Nissan не е 'български' - става дума за това, че професионалната конверсия на колата е дело на българска компания. Виж, колонката вече си е до голяма степен родно производство!

eCars.bg

Прочетено 2750 пъти Последна корекция Петък, 27 Декември 2013 23:36
Мартин Хаджистойков

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.