Четвъртък, 09 Август 2012 13:50

Ето така вървят нещата с електромобилите...

От

infografika_prodazhbi_elektromobili_zapadna_europa

Някои браншове разчитат почти изцяло на данните от статистиката. И това определено е добра пазарна политика. Като знаеш какви са цифрите и тенденциите можеш да взимаш много по-информирани решения и да пипваш тук там своите продукти и услуги, че да вървят добре нещата. След няколко години съвременна електромобилна одисея вече има не малко статистика за тепърва създаващия се сектор електрическа мобилност - друг е въпроса как изглеждат данните. Да видим...

Колегите от Autoblog Green публикуваха нова инфографика, в която макар да съдържа неточности и да е до голяма степен ориентирана към американския пазар, мисля не е зле да споделим - все пак това са ценни данни за развитие на сектора и сега може да сме назад, но виждаме как се развиват нещата при по-напредналите и можем да извличаме поуки. Казвам това, защото тук няма нищо за България и "за какво ми е тогава тази информация" би бил оправдан въпрос от твоя страна, ама наистина мисля, че има какво интересно да научим. Защото едно е да си поставяш цели (особено за нещо ново и непознато), а съвсем друго на ги реализираш.

Има не малко за коментиране по тази инфографика, но хайде да използваме за тази цел коментарите под статията. Пък ние ще приготвим отделна след това, с наш анализ, в който може да участваш и с твоите коментари.

infografika_prodazhbi_elektromobili

От: Autoblog Green

Прочетено 1274 пъти Последна корекция Събота, 24 Март 2018 17:04
Мартин Хаджистойков

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.