Четвъртък, 11 Октомври 2012 14:02

Колко електромобила могат да се съберат до пилоните на НДК?

От
baeps_sbirka_elektromobili

И да не е така слънчево, ще се съберем на по кафе с електромобилите ;)

Имаш ли планове за този уикенд? Защото има една супер есенна идея – да направим първата {tooltip}БАЕПС{end-link}Българска Асоциация Електрически Превозни Средства{end-tooltip} сбирка на открито – около пилоните на НДК – нещо като електромобилно парти или просто раздумка (е, може и да не ни пуснат точно около пилоните да качим и електромобилите, но там някъде наоколо ще си намерим местенце ;). Всъщност, говорим за неделя, 14 октомври през деня, от 11 до 2 следобед. Прогнозата е "средна работа" за неделя, но като за октомври си е даже щедро 20-24 градуса, та сме абсолютно ОК, нали?

Идеята е да започнем да се събираме навън заедно с електромобилите, кой какъвто има – кола, скутер, велосипед... То тепърва започва всичко и му е време да отприщим споделянето на идеята, която ни обединява, на различни места, според сезона и времето. Пък като направим някое и друго събиране, ще се заформи традиция и може да се избере едно "по-постоянно" Laughing място, да каним още и още съмишленици и дано да има скоро повече електромобили, та да се събираме някъде нашироко с тях, на поляна, ако щеш. Та:

Ето какво:

На 14-ти октомври, неделя – от 11:00 до 14:00 правим първата среща на открито на електомобилните ентусиасти от БАЕПС, но каним всички, които искат да видят електромобил и да се присъединят към асоциацията!

baeps sbirka ndkМястото е познато, нали :)?

Кой ще дойде? Какви електромобили ще има? Очакваме няколко Citroen C-ZERO/Peugeot iOn, например на Сосиете Женерал, Ренърджи България, представител на германската Juwi у нас (в чиято централа ила по няколко електромобила от вече предлаганите на пазара като Opel Ampera, Nissan LEAF и Tesla Roadster) и GLOBUL. Дженеръс Ауто с Opel Ampera. Вромос с техните електрически скутери. Електро колела от Ecopowersport и DRAG...

И още, който ще дойде – да пише на нашата Боги на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. – грижливият комуникатор на БАЕПС – или пък в коментарите отдолу, че да "надуем" списъка Laughing

Прочетено 5862 пъти Последна корекция Петък, 12 Октомври 2012 18:26
Мартин Хаджистойков

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.