Вторник, 27 Ноември 2012 14:00

Еволюцията на eлектрическия скутер – Hustler X5 е с 300 км пробег

От
Hustler X5 electric bike
От скутер – в 'уличен състезател', а дори и електрически мотор за извън пътя: Hustler X5 – Снимка: gizmag

Електрическите двуколесни набират бясно скорост на пазара!

Идеята за разработка на ЕПС на един аероинженер, Дан Ханбринк от Калифорния (САЩ), стартира с четири модела електрически скутери. И се развива...

Един от тях еволюира в Hustler X5. Този модел електрически супер скутер има максимална скорост 130 км/ч и може да измине над 300 км с един заряд, и то при пълно натоварване. Електро-мотоциклетът има два скрити под спойлерите педала, с които водачът може да 'свали' на по-ниска ставка, след като стартира. Т.е. намалява консумацията, естествено за сметка на 'вървенето'.

"Моделът не е за подценяване, адреналина се вдига от мощността и скоростта, а са удовлетворени и тези, които предпочитат екологично-отговорно пътуване", казва Ханбринк.

Hustler X5 е с наистина добър дизайн. Спойлерите и външния му облик го правят да изглежда "пистов", а виртуалната диагонална линия, свързваща задния край с края на предното колело, придава изключително атлетичен вид.

hustlerx5 electric

[От: gizmag]

eCars.bg / Elektromobili.bg


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

  Ако имаш регистрация в eCars.bg, значи сме те абонирали автоматично. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на бюлетина.

Прочетено 4116 пъти Последна корекция Сряда, 28 Ноември 2012 09:49
Стефан Николов

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.