Print this page
Сряда, 03 Юли 2013 17:00

Електрически SUV Ssangyong Korando C EV-R – 4WD с удължител на пробега

От
Novoto Korando C-EV R na Ssangyong e elektricheski SUV s uduljitel na probega
По-скоро солиден и практичен, отколкото дизайнерски уникален: Korando C EV-R e 'е-джипка' с удължен пробег
В този блог: Електрически SUV с удължен пробег Korando C EV-R: изпреварва ли Ssangyoung хибридите на другите 'корейци' – Kia и Hyundai?

Електрически SUV с удължен пробег, е предложението от Ssangyong с модела Korando C EV-R, с който автопроизводителят развива 'зелената линия', представена преди няколко месеца...

След излизането на "ефективна" версия по-рано тази година, наречена Korando e3 – 2.0 дизелов двигател / 149к.с, с ниски вредни емисии, отделящ съответно 147 и 157 гр/км в режим 2WD или 4WD, сега от корейския производител предлагат истинска зелена алтернатива!

Ssangyong представи своя първи модел електрическа кола; с успеха и опита от SUV-модела Korando, особено в Европа, по-иновативна версия в съответствие с конкуренцията по отношение на задвижващата система изглежда логично продължение!

Представен по време на изложението 2013 ENVEX в Сеул преди две седмици, електрическият кросоувър на Ssangyong предизвика интерес; той се появява като отговор на хибридните модели, на другите корейски производители Hyundai и Kia.

16 kWh li-pol battery, zadvijva 100 kW elektromotor i se zarevda za okolo 5 chasa16 кВч литиево-полимерна батерия, се зарежда за около 5 часа и задвижва 100 кВ електромотор на Korando C EV-R

А какво представлява? Технологията на 'удължител на пробега' (като при Opel Ampera), определяща Korando C EV-R като електромобил с удължен пробег, а не като хибрид, е базирана на 100 кВ електрически мотор. Максималната скорост, която постига е 150 км/ч, захранван от 16 кВч литиево-полимерна батерия. След изчерпването на заряда в нея, движението се 'поема' от 37 кВ бензинов генератор (засега необявен в подробности), който осигурява до 500 км пробег.

Tuk nyama mnogo za hvalene - yavno predimstwata na Korando C EV-R sa pod kapakaВ интериора на електрическото Korando C EV-R, дизайнерите не са се престарали особено...ще търсим преимуществата 'под капака'

И у нас има доста почитатели на здравите корейски модели, ако се появи на подходяща цена, електрическото Korando вероятно ще намери място по родните улици... ще видим с времето!

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

  Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Прочетено 2671 пъти Последна корекция Четвъртък, 04 Юли 2013 12:38
Стефан Николов

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.