Вторник, 19 Април 2011 18:46

Сглобено в България електрическо колело – актуално и евтино!

От
Електрически велосипед от Scoot.bg

Световната тенденция за развитие на електрическите коли роди идеята за еко придвижване и на 2 колела. Те ще се разпространят по-бързо от електромобилите и oт Scoot.bg казват, че 2011 година е определена за СТАРТ на електрическите колела.

Миналата седмица минахме през "Хладилника", за да зърнем отблизо българското електрическо колело на Scoot.bg и ви обещахме повече подробности за еко велосипедите, които фирмата асемблира с различни компоненти и макар до голяма степен те да не са български, решихме да лепнем 'роден етикет' на продукта, заради желанието и положения труд. На нашия пазар вече има доста професионални електрически велосипеди, произведени и сертифицирани в България, които при всяка възможност ще ви представяме.

Ето какво ни разказаха работливите модификатори:

Приблизителната стойност на едно ЕКО колело е 990лв, в сравнение с 60 000лв за една еко кола. Затова, Scoot.bg се идентифицира с ЕКО велосипедите които ще навлязат много по-бързо на българският пазар, поради ниската си себестойност и изключително нисък разход от 20 стотинки на 100км.

Вариантите, в които се предлагат еко колелата, са 250w, 500w, 800w и 1000w, като за тези двигатели предлагаме и 2 варианта на батерии – ACID и LiPo4. Всичко това може да бъде събрано и тествано в специализирания сервиз на Scoot.bg, намиращ се на бул. Черни Връх 51А в София. Най-важното, което можете да получите за изграждането на вашият еко велосипед е ПРЕЦИЗНА консултация с цел да изберете най подходящия продукт за вашите нужди.

Пробегът на еко велосипеда на Scoot.bg е около 40км с едно зареждане, което може да извършите на всяко място, снабдено с електричество, предвид малкия обем и килограми на колелото.

От гледна точка необходимостта от инфраструктура смятам ,че електрическият велосипед е превозно средство което може да се ползва ежедневно - всеки ден срещаме Велосипеди и скутери които преминават между автомобилите и се нареждат отпред на светофарите с мотото – Пръв в Задръстванията – спокойно бих сравнил ЕКО велосипеда със СКУТЕР - но не и като месечни разходи.

Предвид продължаващите протести заради високите цени на горивата смятам, че ЕКО велосипедът е изключително удобно превозно средство за всеки ПРАКТИЧНО-РАЗУМЕН ЧОВЕК.

Както и да го гледате - все си е готино. Българско (е, не с български части), екологично чисто, маневрено и не на последно място добро за физиката (стига да не се глезите с "електриката" постоянно Wink)

bulgarsko-elektrichesko-kolelo bulgarsko-elektrichesko-kolelo-1 bulgarsko-elektrichesko-kolelo-2 bulgarsko-elektrichesko-kolelo-3 bulgarsko-elektrichesko-kolelo-4 bulgarsko-elektrichesko-kolelo-5 bulgarsko-elektrichesko-kolelo-7 bulgarsko-elektrichesko-kolelo-8
Прочетено 27236 пъти Последна корекция Събота, 28 Декември 2013 23:27
Маргарита Николова

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.