Sidebar

25
Сря, Апр
5 Нови блога
×
Привет от форума на eCars.bg

Някои хора харесват, други все още не разбират, а трети не си падат по електромобилите. Теб какви електромобилни теми те вълнуват? Имаш ли вече електромобил, планираш ли да си купиш скоро, какъв точно търсиш? Вероятно ще намериш отговори във форума или пък можеш да помогнеш на някой съмишленик да открие такива. Айде, приятно ;)

Chevy Bolt 2017 ordering guide

Преди 1 година 7 месеца #2562 от zlatanski2014

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.

Преди 1 година 7 месеца #2563 от mumojem
Много ми се ще да научим цената на амперата, дано покрай автосалона да я обявят. Иначе Bolt-ето в Канада по-евтино при това с DC опцията в цената, а в щатите $750 за нея искат отгоре.

Чисто и просто – КарамЕЛ :)

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.

Преди 2 месеца 1 седмица #3875 от sorcererals
Не е Болт, а близнака му е-Ампера. :)
Наш клиент си продава е-Амперата, че вече си е поръчал модел Х. Колата е закупена в Норвегия от местен дистеибутор и е оборудвана с всичко, което предлагат, ако не ме лъже паметта. Мога да го попитам за подробности при интерес или направо да ви дам координати, че да не си играем на развален телефон. Обяви ми цена 390000 крони, което при днешния курс е малко над 39000 евро. Колата я получи края на юни месец, което ще рече, че е карана малко повече от 6м. Колата се продава от частно лице, така че си проучете с мито и ДДС как стои въпроса. За транспорт, хващате самолетче до Осло от София или Торп(Сандефьорд) от Букурещ и си взимате колата на ход. Вариант с платформа, тук има едно момче, което кара, цената му беше 750 евро за Норвегия-България. Ако намерите автовоз ще е по-евтино предполагам.

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.

Време за създаване на страницата: 0.074 секунди
Създадено с Kunena форум