Sidebar

22
Сря, Ное
8 Нови блога
×
Привет от форума на eCars.bg

Някои хора харесват, други все още не разбират, а трети не си падат по електромобилите. Теб какви електромобилни теми те вълнуват? Имаш ли вече електромобил, планираш ли да си купиш скоро, какъв точно търсиш? Вероятно ще намериш отговори във форума или пък можеш да помогнеш на някой съмишленик да открие такива. Айде, приятно ;)

Topic-icon Употребявани plugin хибриди?

Преди 11 месеца 6 дни #2804 от orliin
Здравейте,

Може ли да ме посъветвате къде мога да си търся plugin хибрид втора употреба? В mobile.bg (където сигурно не е правилното място) на хибриди излизат един куп коли, сред които не намирам plugin хибриди, а на електрически има само напълно електрически. Или няма, или аз не ги разпознавам - може и второто да е, понеже от коли не разбирам - по принцип се придвижвам с колело :)

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.

Преди 10 месеца 3 седмици #2840 от mumojem
Няма такава категория, затова не ги намираш.

Плъгин хибридите са от последните 1-2 години най-вече (поне в Европа).

Иначе интересна кола от този тип е Opel Ampera, но реално е електромобил с удължен пробег и минава 50-70 км на ток в зависимост от карането и сезона.

Чисто и просто – КарамЕЛ :)

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.

Преди 10 месеца 2 седмици - Преди 10 месеца 2 седмици #2843 от NQKOI
Здравейте.
Извинявайте за въпроса но търся да закупя генератор на Джон Стерла . Ако някой има идея от къде да купя или поне схемите да купя моля да пише на лично. Благодаря ви предварително.

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.

Време за създаване на страницата: 0.073 секунди
Създадено с Kunena форум