×
Привет от форума на eCars.bg

Някои хора харесват, други все още не разбират, а трети не си падат по електромобилите. Теб какви електромобилни теми те вълнуват? Имаш ли вече електромобил, планираш ли да си купиш скоро, какъв точно търсиш? Вероятно ще намериш отговори във форума или пък можеш да помогнеш на някой съмишленик да открие такива. Айде, приятно ;)

× Ако всеки каже по нещичко за себе си, след като се регистрира, ще си имаме нещо като приветствена книга. Пишете в нея :)

Topic-icon Електромагнитна антигравитация

Преди 4 месеца 1 ден #2822 от petresko
Възможна е електромагнитна анти гравитация но са нужни умни мозъци подкрепени финансово. жокер - само тъпаците наблюдават движението влака с електромагнитна възглавница и не могат да си обяснят как тази електромагнитна възглавница може да работи възходящо като анти гравитация. Още навремето Тесла го е казал човек може да се придвижва в космоса като една заредена частица и от тогава до сега рояци от тъпаци очакват някой на готово да им разясни всичко а те само да се кефят тъпо учудващо, за съжаление тези които могат да го направят нямат финансова възможност, а тези които предлагат финансиране искат дялово участие повече от половината в проекта без да си напрегнат мозъците само да жънат - /буренясали/ жътвари. Не прикачам файлове тъй като съм творец новатор.
Пуснах тази тема защото човек може да лети над земята и в космоса, а не да се търкаля по повърхността на земята. Човек е толкова велик колкото може да си го позволи ! - аз го казах

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.

Преди 4 месеца 1 ден #2826 от cokey
Яко
И финансиране с какво дялово участие очакваш за да започнеш да твориш?

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.

Преди 4 месеца 1 ден #2827 от firesword


Има един друг сайт, за подобни обсъждания : mazeto.net /

Ако те хване тока, хвани го и ти :)

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.

Преди 4 месеца 22 часа #2830 от PETROV
до petresko

Абсолютно си прав, вместо да "подаряваш" дялово участие на някакви алчни финансисти и да кефиш "рояци от тъпаци", събираш всички спестявания, теглиш малко кредит, защото си сигурен в успеха и таланта на творец новатор и почваш да .... жънеш с две ръце. Ако правилно съм те разбрал това за което говориш не е влака на електромагнитна възглавница, защото той вече е измислен и даже построен. за сега само в Китай и Германия /защото другите не могат да си го позволят - не са велики?/

а след 100 години някой нов ЕЛЪН МЪСК ще почне да произвежда електромагнитен антигравитациономобил PETRESKO Model S.

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.

Време за създаване на страницата: 0.079 секунди
Създадено с Kunena форум