Sidebar

28
Чет, Мар
× Мда, не всичко е електромобили. Ако не намираш подходяща категория за темата, която искаш да пуснеш, току що я намери :)

Вярното е, че България е богата страна!

Преди 9 години 10 месеца - Преди 9 години 10 месеца #1302 от mumojem
eCars.bg не е мотивационен блог в истинския смисъл на тези блогове и нещата в стил Робин Шарма. Затова реших да не пиша блог, а да пусна тема във форума - тук си е идеално за целта.

Темата? Вчерашна публикация, която видях в имейл бюлетина на Speed Press - сайт, за който не помня да съм се абонирал, но това е друга тема :).

Ето какво ме шокира в материала:

Публикация в агенция "Ройтерс" по темата се превърна във водеща новина у нас и в чужбина, а "дузина чуждестранни компании, от Япония до ЮАР, могат да преобърнат колелото на късмета на най-бедната страна в Европейския съюз може". "Индустрията нараства, както и интереса.


Моля ви, хора - БЪЛГАРИЯ НЕ Е БЕДНА ДЪРЖАВА, не ме наричайте беден камо ли най-беден. Благодаря!

Един прочит на "Мисли и забогатявай" на Наполеон Хил (появява се за пръв път през 1937 г.) лесно може да отвори очите на човек (или да му припомни), че това, за което мисли, как се чувства, как се възприема и какво е желанието му за работа и постигане на успехи, е което оформя живота му.

"За да приемете нещастието и бедността ви трябват също толкова усилия, колкото и за да се прицелите високо и да се стремите към изобилие и просперитет."

Ето и едно поетично обобщение от книгата:

От живота поисках стотинки.
А и повече той не плати,
независимо колко го молех,
стиснал в шепа тез дребни пари.
Справедлив е животът, не крия:
дава точно каквото решиш,
и приемеш ли тази заплата,
нямаш избор, освен да търпиш.
Аз работих за свойте стотинки
и от тях май научих урок:
за каквото помолиш живота,
той го плаща напълно и в срок.


Приемам, че България има много ресурси и много силни и мотивирани хора. Чувствам се такъв, работя така и съм щастлив всеки ден да откривам нови и нови съмишленици.

Затова България е богата държава. Кажи го на всеки, когото познаваш. Колкото повече се говори за това и то се проектира в съзнанието ни, толкова по-успешни ще ставаме и ще вдигаме нивото си. Това е абсолютно изпълнимо и само по себе си е толкова мотивиращо, че пламенното желание да постигаш целите си става част от живота ти като дишането.

Чисто и просто – КарамЕЛ :)

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.