Sidebar

21
Нед, Окт
2 Нови блога
×
Привет от форума на eCars.bg

Някои хора харесват, други все още не разбират, а трети не си падат по електромобилите. Теб какви електромобилни теми те вълнуват? Имаш ли вече електромобил, планираш ли да си купиш скоро, какъв точно търсиш? Вероятно ще намериш отговори във форума или пък можеш да помогнеш на някой съмишленик да открие такива. Айде, приятно ;)

Важно за новия ВсичкоТок

Преди 1 година 6 месеца - Преди 1 година 6 месеца #3052 от mumojem
Важно за новия ВсичкоТок е пусната от mumojem
Все се пише насам натам Tesla тихомълком направи това или онова. Е, хайде и ние нещо такова :lol:

Пуснахме новия ВсичкоТок без да го обявяваме, но си предстои анонс и кампания както си трябва, само да завършат програмистите приложението, но тайна кога ще е :whistle: :evil:

Отново благодарско на всички, които се регистрираха през годините и сега потребителските имена са прехвърлени в новия сайт. Паролите, разбира се, няма как да прехвърлим и сега няма достъп.

Та ето какво - ще изпратим мейл с формичка за смята на паролата най-вероятно в понеделник, но междувременно всеки може да ни пише на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и ще дадем временна парола за вход и съответно след това може да се смени от профила.

Пускаме и анонс блог за целта.

Чисто и просто – КарамЕЛ :)
Следните потребители изказаха благодарности: IvoAtanasov

Вход или Регистрация, за да се включиш в темата.

Създадено с Kunena форум