Неделя, 26 Юни 2011 18:56

Нов хитов хибрид от Toyota – GRMN Concept II

От
Нов хибриден красавец от Toyota - дали ще го има, зависи от реакцията на потребителите

На Нюрбургринг тази година - 24-часова надпревара за издръжливост, Toyota планира да представи един наперен кабриолет, пъргав и - готови ли сте за това? - криещ под капака си 295 конски сили! Да, точно така, спортен хибрид Toyota!

Разработен съвместно с Gazoo Racing, Toyota Hybrid Concept GRMN II е преработена версия на Toyota MR2 - спортната хибридна концепция, представена на Auto Salon 2010 в Токио. С централно разположен бензинов двигател и система за задвижване на всички колела, Hybrid GRMN следва да бъде изключително добре балансиран и повече от способен да получи всички от своите 295 коня (245 к.с. от двигателя V6 и 50 к.с. добавени от електрически мотор). Тежащият почти тон и половина GRMN, регистрира резултат от 0-100 км/ч за малко повече от 4 секунди.

Automotive News казва, че "Toyota е сдържанa за производствените си планове - те ще изчакат реакцията на феновете, преди да предприемат следващи конкретни действия, относно този модел." Ние казваме, да не залагате на поява на Hybrid GRMN в близко бъдеще, но ако се появи, давайте смело напред и се запишете за пробно шофиране.

Източник:[AutomotiveNews]

Прочетено 1006 пъти Последна корекция Събота, 28 Декември 2013 13:19
Маргарита Николова

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.