Вторник, 28 Май 2013 20:11

И да искаш плъгин хибрид Volkswagen XL1, май няма да можеш да купиш

От
Hibriden Volkswagen XL1 - samo na lizing, moje bi?
Разход: 2/100; Цена: месечна вноска; Собственост: твой (ама за малко)
В този блог: До месеци ще стане ясно – можеш ли го купи или не?!

Скоро, когато направихме 'дисекция' на Volkswagen XL1 – супер ефективният зареждаем хибрид-дизел, се коментираше, че е малко вероятно да се продава отвъд континента. Сега, май се оказва, че е малко вероятно да се продава въобще!

Точно така – навярно колата ще се предлага само на лизинг, един вид схема под наем – караш си хибрида две-три години и чинно си го връщаш в представителството на VW. Това си има и плюсове, и минуси, а и ще видим дали ще е факт, но ако да – XL1 никога няма да бъде истински твой! Свиквай с мисълта...

Какво решение ще вземат във VW, ще стане ясно това лято.

Към момента, споделените пред западни колеги настроения и информация от вътрешни канали, клонят към вариант за изплащане на XL1 по някаква финансова схема, но не и директна продажба. Разбира се, до месец-два-три ще има официално пояснение от автопроизводителя, което ще сложи край на неизвестните.

Логично е тогава да се фиксира и крайната цена, и калкулацията на изплащането, което ще улесни VW-феновете в преценката дали XL1 им е по джоба.

Moderen, ikonomichen i s renometo na markata si-VW XL1 hibridПри XL1 няма да отчитаме продадени бройки, но вероятно ще донесе дивиденти на фамилията VW

За други, за които е достъпна, остава решението дали им е по вкуса...

Вие какво мислите за плъгин хибрида XL1? При изгодна финансова схема, бихте ли взели? Споделете по-долу!

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

  Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Прочетено 3149 пъти Последна корекция Сряда, 29 Май 2013 00:46
JACtest

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.