Print this page
Сряда, 11 Септември 2013 11:55

Викни Tesla! И ние викаме с теб!

От
tesla-motors-bulgaria
Хайде да убедим Tesla да продължи сините линии и до България
В този блог: До края на 2014-та компанията ще покрие голяма част от Европа със зарядни станции, но не и Източна...

Супер, биха казали повечето европейци (това на картата отгоре е очакваното покритие с Tesla бързи зарядни до зимата на 2014-та). Но под последните постове на фейсбук страницата на Tesla Motors за планираната Supercharger мрежа на компанията в Европа веднага се появиха много призиви. За това компанията да не игнорира Източна Европа. И ние се включихме, има си хас, няма само да седим и да гледаме отстрани как някъде карат супер готини електромобили я! Нали така, приятели?

Ето и нашия призив към всеки от вас, защото ви харесваме и това е най-силният мотив да докарваме готините неща и в България:

Иди на страницата на Tesla Motors и се включи в призива на други хора от Източна Европа – кажете на Tesla, че искате да не слага бели петна на картата на Европа. Tesla е от Източна Европа и Източна Европа иска Tesla. Нашият пазар си е чудесен, я колко много и скъпи коли се карат – и за Model S (ще) има тонове кандидат(к)и..

Колата (Model S) е само физическия продукт на това ново поведение. Зад нея седи нещо по-силно – разбиването на статуквото. Tesla хората ни радват с това, че:

  • Елиминират посредниците;
  • Не ти навират колата в носа, а те оставят сам/а да опулиш очи от возенето;
  • Осигуряват бързо безплатно зареждане;
  • Разбиват скучните авто стереотипи.

Много добре може и да не е на добре, но как да не му е кеф на човек от всичките тези неща? Искаме да ги осигурим и на теб и промяната вече е факт – в България се пише и говори в пъти повече за електромобили спрямо само година назад. Дойде и момента за колите – давай, включвай се да ги докараме насам, по твой си начин!

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

  Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Прочетено 2280 пъти Последна корекция Понеделник, 16 Септември 2013 19:47
Мартин Хаджистойков

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.