Събота, 21 Април 2012 11:27

eBay Green Driving: Зелена авто борса от царя на онлайн търговете

От
eBay_Green_Driving

 

Нямаме български вариант на най-големия онлайн аукцион в света, eBay, но пък eBay вече си има нов уебсайт, посветен на алтернативното задвижване. Изглежда ни изглежда страхотно, а целта очевидно е да бъдат привлечени повече купувачи за хибриди и електромобили, заради замърсяването от конвенционалните модели и супер високите цени на горивата.

В "Green Driving" има категории за електромобили, хибриди, дизели, малко харчещи бензин, както и метанови превозни средства, а офертите водят към съответни търгове в eBay Motors.

Веднага се лепнахме за страницата за сравнение на различните варианти, където може да се съпоставят параметри като разход, емисии и годишно обслужване. Там, разбира се, веднага се вижда, че електромобилите генерират най-малко емисии и са най-евтини откъм енергия за задвижване. А като става дума за най-нисък разход на течни горива, метанът бие всички.

В eBay Motors се продават коли и всякакви други превозни средства още от 2000 г. насам. Сега с допълнението Green Driving компанията добавя нови инструменти в едно разширено информативно и богато на идеи за пазаруване онлайн пространство.

eCars.bg

Прочетено 1821 пъти Последна корекция Петък, 27 Декември 2013 14:11
JACtest

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.