Понеделник, 10 Юни 2013 14:26

Електромобилност в растеж – Rimac разширява дейността си

От
Sled Concept One, hurvatite ot Rimac zapochvat da tyrguvat i s elektromobilni chasti
Постигнатото с Concept_One ще е от полза на новите клиенти на Rimac Automobili
В този блог: Развитието на хърватската компания изглежда логично, на фона на тяхната амбиция и компетентност.

Неуморимите и находчиви типове от Rimac R & D, които разработиха Concept_One и технологиите под въглеродно-нишковото му купе, правят поредна крачка напред. Rimac Automobili в момента предлага най-съвременни технологии и услуги, както за индустриални цели, така и на индивидуални клиенти. На обновения си уеб-сайт вече предлагат за продажба задвижващи компоненти за електромобили.

Основателят и главен изпълнителен директор на Rimac Automobili, Мате Римац казва: "Пионерите винаги са били в челните редици на технологичния напредък на човечеството. Rimac Automobili предизвика статуквото с идеята си и изобретяването на кола с революционна визия и уникална технология. Днес, с вълнение и задоволство предлагаме на клиентите възможност да използват нашата технология и ноу-хау за създаване на нови интересни продукти. Най-голямото ни предимство е, че искаме да постигнем пълната услуга - електромотор, батерии, дизайн, шаси, купе, технически системи и много други аспекти на ЕПС. Ние можем да осъществим целия процес - от идеята до готовия продукт - под един покрив, което ни дава възможност да действаме бързо и ефективно. В качеството си на производител на електромобили, ние знаем какво е необходимо да се разработи колата и колко трудно може да бъде интегрирането на системи от различни доставчици. Сега е възможно всичко да се осигурява от 'един адрес'."

Ot kompaniqta smqtat, che e mnogo po-lesno za klienta, vsichki komponenti da se osiguryavat ot edno myastoОт компанията смятат, че за клиента е много по-удобно, всички електромобилни компоненти да се осигуряват от едно място

Игор Понрак е технически директор на Rimac Automobili. Той обясни, че техните задвижващи системи - мотори, трансмисии, акумулаторни системи, техники за електро разпределение и управление, развлекателни системи, слаботокови електрически системи, както и разнообразие от допълнителни системи ще бъдат в продажба, предлагани от компанията. Трябва да се отбележи, че нито силова електроника (моторни контролери), нито векторните системи за контролиране на четирите двигателя, които се предлагат за продажба на този етап. Самите мотори изглеждат много сходни по спецификация на наскоро представения Brusa Double Traction Drive DTDP1.

С опита, реномето и желанието си, хърватската компания ще е много полезна за новите си клиентиС опита, реномето и желанието си, хърватската компания ще е много полезна за новите си клиенти

Rimac Automobili продължава да работи върху производството на най-бързата в света електрическа супер кола. Компанията предизвика общественото внимание през септември 2011 г. след представяне първия си модел, Concept_One, на автомобилното изложение във Франкфурт. Според техническата характеристика, този електромобил достига 100 км/ч от място за по-малко от 3 секунди и ускорява до над 300 км/ч, благодарение на уникалната си система за задвижване с над 1000 конски сили... И има българска следа, в направата на интериора :)

eCars.bg / Elektromobili.bg

Когато избираме какво да споделим с теб, имаме една съвсем простичка задача – да се уверим, че ще ти върши работа.


Абонирай се за своя eCars.bg бюлетин

  Ако вече имаш регистрация в eCars.bg, при която си избрал/а да се абонираш за бюлетина, значи вече го получаваш. В случай че нямаш eCars.bg профил или си пропуснал/а да се абонираш за бюлетина при регистрацията, можеш да го направиш като натиснеш бутона Абонирам се отгоре. Разбира се, ако не искаш да получаваш своя eCars.bg бюлетин, просто трябва да се отрегистрираш, като кликнеш върху линка в дъното на всеки бюлетин.

Прочетено 2987 пъти Последна корекция Понеделник, 24 Юни 2013 22:28
Маргарита Николова

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.