За екипа (3)

Вторник, 25 Септември 2012 11:26

За eCars.bg

От

За eCars.bg – но, да започнем с теб

stefan_nikolov_ivaylo_moskovski
Стефан Николов и Ивайло Московски

Искаш ли да имаш неочаквано забавна, супер динамична и неподозирано икономична кола?

Търсиш ли ново изживяване от шофирането, което да те изразява много по-модерно и екологично?

Имаш ли смелостта да направиш скока към новото поколение автомобили?

Представяш ли си какво е да караш електромобил, понякога дори с безплатна енергия от слънцето?

Ако отговорът на всичко това е "да", значи следващите редове ще ти покажат какво правим, за да те приближим максимално към осъществяването на тези твои желания!

Какво е eCars.bg?

eCars.bg е блог за електрическа мобилност, "Полезно и ефективно", и екологични технологии, плод на желанието на един вдъхновен екип да споделя и разпространява ценни и значими за твоя живот, идеи и нововъведения.

eCars.bg е също така неделима част от "Национална Информационна Платформа" Elektromobili.bg – електромобилен инфо център за всичко свързано с развитието на електрическата мобилност в България.

eCars.bg е място, където да получиш точно това, което отговаря на твоите нужди и желания, в приятелска и позитивна среда, от хора, които са съпричастни с теб и твоите цели.

eCars.bg е източник за електромобилно ограмотяване, споделяне на преживявания, намиране на нови ефективни решения и максимален икономически и личен смисъл от използването на електромобили в България.

Какво може да направи eCars.bg за мен?

Не знаем, дали новите технологии при електромобилите те вдъхновяват и затова се интересуваме от твоите желания и нужди, за да избираме най-подходящите за теб материали. eCars.bg може да те мотивира да научиш повече за електрическата мобилност, с всичките лични ползи за теб, твоето семейство, приятели, и за обществото като цяло.

Най-важното, което eCars.bg може да направи за теб, е да ти покаже какъв избор имаш за по-ефективно задоволяване на транспортните ти нужди с електромобилите, както и да получиш повече:

 •  Икономичност
 •  Динамика
 •  Надеждност
 •  Стойност
 •  Лично удовлетворение

И, разбира се, можем да слушаме какво ни казваш, какво предлагаш, какви идеи имаш и да ти помагаме да ги реализираш. За да отвръщаме със смислени материали, да изработваме ефективни приложения за ежедневието ти и да ти помогнем да намериш онези ползи, които винаги си искал/а да усвоиш пълноценно.

В eCars.bg може да се възползваш от:

 • Конкретна информация за електромобилен продукт
 • Блогове, написани с много желание да бъдат истински полезни
 • Онлайн и мобилни приложения за твоя електромобил
 • Анонси за събития, програми и кампании
 • Реални потребителски отзиви за всичко в електрическата мобилност

Нека не те ограничаваме с написаното тук – съпричастността ни към твоите желания и идеи винаги може да е мотив за намиране на още взаимни ползи, нали?

Кои сме ние?

Няма да прекаляваме с приказките за нас, нека просто да ти се представим:

martin_hadzhistoykov_ecars_bgМартин Хаджистойков
Основател
Дизайн, софтуер, блогове

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

+359 888 919329
stefan_nikolov_ecars_bgСтефан Николов
Основател
Тестове, реклама, блогове

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

+359 88 9090900

Нашата визия

Нищо повече от това да виждаме света и през твоите очи. Не е ли това максимално отворена визия? С акцент към икономически смислено развитие на електрическата мобилност в България, разбира се :).

Нашата мисия

Нашата мисия е да свеждаме смисъла на електрическата мобилност до твоите ежедневни потребности, като помагаме за реализирането точно на онези идеи, които постигат тази цел най-бързо и ефективно.

Защо го правим?

Има милион причини, но какво ще кажеш за:mozaika

 •  Да видим и теб как се усмихваш, след като се качиш в електромобил
 •  Да те мотивираме да намериш повече за себе си с електрическата мобилност
 •  Да "свалим" чистия въздух от планината и в града
 •  Да спомогнем за създаване на повече нови работни места в България
 •  И най-вече – да направим повече хора щастливи

Каква е посоката?

Нашата посока си ти, защото сме като теб, искаме да отидем където и ти, да намерим същите жадувани ползи, да реализираме фантастични идеи, докато изживяваме като луди новите готини неща, които създаваме заедно.

Искаш ли да ни подкрепиш?

Всъщност, хайде да го направим взаимно – ние ти даваме всичко в eCars.bg безплатно и от сърце, а ти просто потърси отговор на твоите желания в това, която ти предлагаме, сподели го и ако намериш някой от продуктите, които предлагаме в Elektromobili.bg за ценен, можеш да инвестираш в него. И като знаеш, че във всеки един от тези продукти има удовлетворение на някое твое желание, сигурно ще ти е приятно да покажеш и на други, чието добро желаеш.

Сряда, 25 Април 2012 15:38

Анкети

От

Анкети:

Анкети:

{minipolls id="idkod" title="Бихте ли си купили Smart ebike за 5700 лв?"}Да||Не||Само ако се предлага на лизинг{/minipolls}

За реклама в eCars.bg пишете до:

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. - Стефан Николов +359 88 90 90 900

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. - Мартин Хаджистойков +359 888 919 329


Примерни рекламни позиции:

Рекламни банери в eCars.bg {jacomment off}